Vacatures

Gedreven assistent teeltspecialist (patio)

Vacaturenummer
4949
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Teelt
Functienaam
Gedreven assistent teeltspecialist (patio)
Functie inhoud
Voor een rozenkwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Gedreven assistent teeltspecialist.

Als assistent teelspecialist op 10 hectare balkon- en terrasplanten, ben je samen met de senior teeltspecialist en je team verantwoordelijk voor de teelt in de breedste zin van het woord. Je draait volledig mee in het productieproces. Onze belangrijkste producten zijn sundaville, passieflora en overige balkon- en terrasplanten. Ook hou je je bezig met het testen van nieuwe soorten en variëteiten. We willen ons assortiment uitbreiden met vaste planten en buitenproducten. Ervaring in vaste planten en buitenteelt is een pre. Je bent verantwoordelijk voor teeltvoorbereiding, teeltverzorging en verricht gewas ondersteunende handelingen.
Functie eisen
Beschikt over een stevige persoonlijkheid, kan goed plannen en organiseren en is een teamspeler bij uitstek, waarbij resultaatgericht werken een natuurlijk gegeven is. Je beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een professionele "hands on" organisatie die volop in beweging is. Je kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en je krijgt ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket passend bij je opleiding en werkervaring.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
01-06-2018