Financieel projectmedewerker

Financieel projectmedewerker (tomaten)

Vacaturenummer
6268
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Staf
Functienaam
Financieel projectmedewerker (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Financieel projectmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een innoverende specialist in tomaten. Het is hun passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Deze producten worden geteeld door hun telers; toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten. De organisatie bestaat uit drie eigen teeltbedrijven en 29 aangesloten telers met in totaal 420 hectare tomaten. De twee verpakkingscentra verpakken 71 miljoen kilo tomaten per jaar op volautomatische verpakkingslijnen voor de grootste supermarktketens in Europa.

De functie
Onze organisatie maakt gebruik van een Europese subsidie die specifiek voor de groente en fruitsector is aangemerkt. Met deze regeling stimuleert de EU de gemeenschappelijke marktontwikkeling (GMO) van land- en tuinbouw in heel Europa. Samen met onze specialist leid je financieel administratieve processen van A tot Z in goede banen.

Jouw hoofdactiviteiten bestaan uit controle en support. De controle bestaat uit onder andere het verwerken van inkoopfacturen, opvolging van correcties, checken van aanvoerprognose, activa-registratie, opstellen van de periodieke declaraties bij de subsidieverstrekker, het administratief verwerken van jaarlijkse beschikkingen tot aan periodieke uitbetalingen. De administratieve support bestaat uit diverse terugkerende taken die noodzakelijk zijn voor een goede borging van de subsidietrajecten. In deze nieuwe ondersteunende job werk je samen met de specialist van de GMO-subsidie.
Functie eisen
Je bent gewend om intensief samen te werken en deadlines te behalen. Je zoekt je weg in de vele informatie die beschikbaar is en bent assertief genoeg om de informatie te halen. Verder ben je accuraat, denkt in structuren, processen, maar je kunt ook schakelen tussen ad hoc zaken en langere termijn doelen. Je voelt je als een vis in het water in de mix van cijfers en teksten die de GMO-regelgeving soms complex maken. Ja, een beetje humor, daar worden we natuurlijk vrolijk van!

Verder beschik jij over:
  • HBO werk- en denkniveau
  • 4 jaar ervaring op gebied van financiën of als financieel administratief medewerker, junior assistent-accountant, bedrijfsadministrateur of (financieel) projectmedewerker
  • Ervaring met subsidietrajecten is een pre
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar, maar minimaal 4 dagen
Functie aanbod
De GMO-subsidie is van belang bij het realiseren van onze ambities. Je komt te werken in een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om de complexiteit van de rol te ervaren, maar klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Trots zijn we op onze platte organisatie. De korte lijnen met de directie zorgen ervoor dat jij je werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Een plek waar de medewerkers passie hebben voor onze producten en merken, dat is waar je als nieuwe collega komt te werken. Dagelijks ben je bezig met gezonde voeding en verduurzaming. Je levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezondere wereld.

Ook bieden wij:
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Collectieve bedrijfspensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Een informele sfeer
  • Een mooie en gezonde werkomgeving in een nieuw kantoor
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-03-2020