Financieel manager

Financieel manager (paprika)

Vacaturenummer
6552
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Management functies
Functienaam
Financieel manager (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Financieel manager - affiniteit met business control.

Bedrijfsprofiel
Men teelt en verwerkt paprika’s, met behulp van moderne automatiseringstechnieken en systemen, voor supermarkten in Nederland en heel Europa. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 120 hectare glas waar paprika’s geteeld worden in moderne kassen. De kwekerij teelt en verwerkt haar paprika’s op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze tot een gezond en kwalitatief mooi product.

De functie
Jij bent in de functie van financieel manager de schakel tussen de (financiële) administratie en het management team / directie. Samen met je collega’s zorg je voor een volledig kloppende administratie voor de verschillende bv’s. Daarnaast ga jij je bijdrage leveren in verschillende projecten, je adviseert de directie hierin op tactisch en strategisch niveau. Het team met drie zelfstandige medewerkers zorgt voor de uitvoering van de dagelijkse administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van facturen, klaarzetten van de betalingen en het opstellen van week- en maandrapportages. Jij gaat de opgestelde rapportages analyseren en hierover de directie adviseren. Voor het team administratie ben jij aanspreekpunt voor (financieel) inhoudelijke vragen. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste werkzaamheden op het juiste moment efficiënt worden uitgevoerd. De financieel manager gaat de directie en het management team adviseren over brede onderwerpen. Je kijkt hierin verder dan alleen naar het financiële aspect. In verband met de groei van de organisatie zijn er continue nieuwe projecten waarin jij je bijdrage gaat leveren. Zaken waarmee je dan te maken krijgt zijn energie (duurzaam opwekken van warmte), techniek, arbeid en bijvoorbeeld de afzet van de paprika’s. Het financiële aspect in de bestaande processen ga jij verder analyseren en optimaliseren.
Functie eisen
Je hebt vergelijkbare werkervaring opgedaan en een financiële of bedrijfskundige opleiding gevolgd op WO - HBO niveau. Met collega’s kan jij goed samenwerken en je bent analytisch sterk. In de uitvoering van werkzaamheden ben je oplossingsgericht en jij zoekt zaken altijd goed uit. Wij verwachten van jou dat je brede interesse hebt in de organisatie en flexibel mee kan bewegen in de behoefte van de organisatie in verband met de diverse projecten waar jij je bijdrage in gaat leveren.
Functie aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om je bijdrage te leveren aan diverse projecten waarmee het een afwisselende functie wordt waarin je jezelf breed kan ontwikkelen. Je gaat werken in een groeiende organisatie met een informele werksfeer. Korte lijnen zorgen ervoor dat je snel met collega’s zaken kan afstemmen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een goed salaris dat passend is bij je kennis en ervaring en met ruimte om hierin te groeien.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
17-08-2020