Vacatures
Financieel manager - Hoofd financiële administratie

Financieel manager - Hoofd financiële administratie

Vacaturenummer
8191
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Management functies
Functienaam
Financieel manager - Hoofd financiële administratie
Functie inhoud
Voor een opkweekbedrijf, dat gespecialiseerd is in de opkweek van sierplanten en vruchtgroenten, uit Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een Financieel manager.

  • Functie
De Financieel Manager is eindverantwoordelijk voor accurate, tijdige en volledige financiële rapportages, zodat alle interne en externe betrokkenen op het juiste moment de correcte informatie hebben. Je werkt met een klein team en dat betekent dat er vaak geschakeld moet worden tussen operationele werkzaamheden, tactische en strategische vraagstukken. Je maakt onderdeel uit van het Managementteam.

  • Bedrijfsprofiel
Wat in 1953 begon als familiebedrijf groeide tot één van de meest vooraanstaande opkweekbedrijven voor groenteplanten en sierteelt met meerdere productielocaties en zo’n 26 ha moderne kassen. Professionele groentetelers uit heel Europa kopen bij ons hun uitgangsmaterialen. In het zomerseizoen leveren wij grote partijen sierplanten aan Europese grootwinkelbedrijven. Dat doen we al ruim 30 jaar op onze eigen wijze. Het bedrijf heeft klanten in verschillende Europese landen. We zijn vooraanstaande spelers in Engeland en België, maar ook in Duitsland, Spanje en Scandinavië en Ierland, hebben we stevig voet aan de grond.
Functie eisen
  • Je bent een doortastende Financieel Manager en data analist en hebt een flexibele en klantgerichte instelling.
  • In bezit van een hbo-opleiding, bijv. SPD 1 en 2,
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Uitstekende kennis van Word en Excel en kennis van het ERP boekhoudsysteem AFAS.
Functie aanbod
Een uitdagende en dynamische functie bij een mooi glastuinbouw bedrijf waar je volop ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een fulltime arbeidsovereenkomst van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een marktgericht salaris en een arbeidsvoorwaardenpakket geheel volgens de glastuinbouw cao.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
26-04-2022