Financieel Administratief HRM Medewerker (Phalaenopsis)

Financieel Administratief HRM Medewerker (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
8622
Plaatsnaam
Nieuwaal
Functie
Staf
Functienaam
Financieel Administratief HRM Medewerker (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsiskwekerij in Nieuwaal zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief HRM Medewerker.

Bedrijfsprofiel
In het glastuinbouwgebied ‘de Bommelerwaard’ in Nieuwaal wordt sinds 2006 Phalaenopsis geteeld bij dit bedrijf. Door vakwerk wordt er een Phalaenopsis van superieure kwaliteit geteeld, waarbij er gestreefd wordt naar een ‘onverwoestbare’ creatie met een enorme sierwaarde door de hoeveelheid bloemen. Daarnaast zijn we specialist in toegevoegde waarde en het ontwikkelen van vernieuwende concepten waarmee we onze klanten inspireren. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden investeren wij ook in ons team van 38 medewerkers. Iedereen heeft een talent en wij doen graag ons best om dat in onze medewerkers naar boven te halen.

Functie
Drie dagen per week ben jij op locatie om de financiële- en personeelsadministratie op orde te brengen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor personeelszaken. Denk hierbij aan het uitvoeren van de verlof- en verzuimadministratie en het te woord staan van medewerkers bij uiteenlopende vragen. Je bent de spil in het web omtrent het ziekteverzuim en onderhoudt de contacten met de Arbodienst en andere instanties en bent verantwoordelijk voor het wekelijks verwerken van de financiële administratie. Je draagt zorg voor de wekelijkse urenadministratie, de controle en indien nodig correctie hiervan in Loket. Daarnaast controleer je de uren van het uitzendbureau en verwerk je deze in de portal. Je boekt de inkoopfacturen in Basecone in en verwerkt de kas- en bankmutaties in Twinfield. Maandelijks zet jij de betaalbatches klaar.
Functie eisen
Jij bent een collega die van aanpakken weet! Je vindt het heerlijk om met verschillende werkzaamheden bezig te zijn en kunt hier als geen ander prioriteiten in stellen en organiseren. Jij bent een financieel talent en hebt daarnaast oog voor de medewerkers. Je bent proactief, toegankelijk en betrouwbaar. Daarnaast ben je oplossingsgericht en vind je het fijn om collega’s te ondersteunen. Hierin vind je altijd de juiste balans tussen de regels en het medewerkersbelang. Jij bent duidelijk, rechtvaardig en hebt geen moeite met het verkondigen van een onprettige boodschap mocht dit echt nodig zijn. Uiteraard ben je nauwkeurig, flexibel en sociaal vaardig. Maar het allerbelangrijkste vinden wij jouw drive om elke week de administratie weer op orde te brengen en voor jouw collega’s klaar te staan!

Een opgewekt humeur en energie voor tien. Je kunt snel schakelen en hebt een hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je heel goed in structureren en plannen. Jij bent een praktische doener en kunt overzicht in de chaos creëren. Je trekt niet aan het einde van de ochtend de deur achter je dicht, maar gaat met liefde nog even door om wat af te maken als het nodig is.

 • Een MBO+ opleiding/HBO-werk en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met ziekteverzuimbeheer is een must
 • Een hands-on mentaliteit en organisatorische vaardigheden
 • Analytische en sociale vaardigheden
 • Affiniteit met een levend product is een pré
 • Ervaring met genoemde financiële systemen
 • Passie voor het oplossen van problemen
Functie aanbod
 • Een leuke afwisselende baan binnen een hecht team
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden
 • Korte lijnen in een professionele maar informele organisatie
 • Sporten en vers fruit via de werkgever
 • Vrijdagmiddagborrels en regelmatig leuke activiteiten met collega’s
 • Een open bedrijfscultuur waar ruimte is voor de inbreng van medewerkers
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
0-12 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
13-06-2022