Facilitair medewerker (uitgangsmateriaal)
Facilitair medewerker (uitgangsmateriaal)

Facilitair medewerker (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
7197
Plaatsnaam
Dinteloord
Functie
Staf
Functienaam
Facilitair medewerker (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal in Dinteloord zijn wij op zoek naar een facilitair medewerker.

Bedrijf
Het bedrijf is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Onze visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Wij hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers leveren we jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor ons is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Functie
Als Facilitair Medewerker maak je onderdeel uit van de afdeling Technical Support & Facilities en ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van productie-installaties, productieruimtes, magazijn en gangen volgens de geldende voorschriften. Je plant dagelijks je werkzaamheden die volgens schema, specifieke opdracht of naar eigen inzicht te doen zijn. Bij de schoonmaakwerkzaamheden maak je gebruik van handmatige en machinale hulpmiddelen en ben je scherp op de hygiëne regels en voorschriften. Je kiest hierbij zorgvuldig de te gebruiken reinigingsmiddelen en vloeistoffen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en afvoeren van afval (van de productieruimtes) naar de vuilcontainers en kan je worden ingeschakeld om pallets te lossen en te laden. Tot slot heb je een belangrijke ondersteunende rol bij het (ver)plaatsen van kantoormeubilair.
Functie eisen
 • Een afgeronde opleiding op VMBO niveau of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk - en denkniveau;
 • Een klant- en servicegerichte instelling;
 • Ervaring binnen de glastuinbouw is een pre;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat of de bereidheid deze te behalen;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre;
 • Bereidheid tot werken buiten reguliere werktijden;
 • Flexibiliteit om op onze locatie in Hendrik-Ido-Ambacht te werken indien het werk daar aanleiding toe geeft.
Functie aanbod
 • Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops, uiteraard vinden er momenteel alleen online activiteiten plaats).
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
18-05-2021