Vacature Ervaren Teeltspecialist (tomaten)

Ervaren Teeltspecialist (tomaten)

Vacaturenummer
6436
Plaatsnaam
Noordvliet (Middenmeer)
Functie
Teelt
Functienaam
Ervaren Teeltspecialist (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Noordvliet zijn wij op zoek naar een Ervaren Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha.

De functie
Wegens toekomstige uitbreiding zijn we voor onze locatie NoordVliet in Middenmeer op zoek naar een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt, het elke dag weer net even beter te doen, dan de dag ervoor.

Als teeltspecialist heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van het kasklimaat, watergift en bemesting van 12 Ha. Je beoordeelt de stand van het gewas en je adviseert de bedrijfsleiders over het te voeren arbeidsbeleid. Ook onderhoud je de contacten met collega-telers en adviseurs. Je denkt mee in nieuwe teelttechnieken.
Functie eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste en ambitieuze teler op MBO+ niveau (of HBO niveau) die zich thuis voelt in een jong team. Woonachtig in de omgeving van Middenmeer. Ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste. Gevoel voor planten!
Je kunt goed overweg met het Officepakket. Binnen ons bedrijf kun je je ontwikkelen door een intern ontwikkelingsprogramma. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn: communicatief vaardig, samenwerken, passie, leergierig, altijd streven naar het beste, initiatief en flexibel. En natuurlijk ‘groene vingers’.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris, een bonusregeling (waarmee je maximaal 3 maandsalarissen kunt verdienen), een participatieregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
25-06-2020