Ervaren Teeltspecialist

Ervaren Teeltspecialist (tomaten)

Vacaturenummer
6117
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Ervaren Teeltspecialist (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Ervaren Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha.

De functie
Als ervaren teeltspecialist heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je stuurt een jong team aan van Teeltspecialisten. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van kasklimaat, watergift en bemesting. Je beoordeelt de stand van het gewas en adviseert de bedrijfsleiders over het te voeren arbeidsbeleid. Ook onderhoud je de contacten met collega-telers en adviseurs. Je houdt de registraties bij van de teelt en denkt mee in nieuwe teelttechnieken.
Functie eisen
Een ambitieuze teeltspecialist met een HBO werk- en/of denkniveau die past in een jong team. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn: communicatief, coachen, samenwerken, passie en gevoel voor groen, leergierig, streven naar het beste, moderne manier van werken.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een groeiend en modern bedrijf. Naast een afwisselende en zelfstandige baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een bonusregeling en ontwikkelingsmogelijkheden zijn onderdeel van de functie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-12-2019