Ervaren teeltmedewerker (uitgangsmateriaal)

Ervaren teeltmedewerker (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
7268
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Teelt
Functienaam
Ervaren teeltmedewerker (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een ervaren teeltmedewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

De functie
Je werkt op meerdere afdelingen in ons bedrijf in Rijsenhout en met meerdere gewassen, zoals Alstroemeria, Bouvardia en Statice. De werkzaamheden zijn divers, zoals uitvoeren van kruisingen, gewas-onderhoud, oogsten, gewasbescherming. Je werkt zelfstandig en je bent verantwoordelijk voor de jouw toegewezen taken en/of teelten. Een afwisselende baan dus met prima doorgroeimogelijkheden!
Functie eisen
  • Je hebt een afgeronde groene MBO opleiding, richting teelt
  • Meerdere jaren werkervaring in de (sier)teelt, waarin je o.a. met de klimaatcomputer gewerkt hebt
  • Je hebt een licentie gewasbescherming of bent bereid deze te halen
  • Bereidheid mee te draaien in het team storingsdiensten
  • Je hebt ambitie en durft zelf verantwoording te nemen
  • Je bent zelfstandig, accuraat en kwaliteitsbewust
Functie aanbod
Een afwisselende baan met prima vooruitzichten! Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgend uit de cao Glastuinbouw, daarnaast o.a. een fietsenplan, collectieve zorgverzekering, bedrijfsfysiotherapie. We vinden leren en ontwikkelen belangrijk voor al onze medewerkers; daarom stimuleren we het volgen van vakgerichte opleidingen, én krijg je ook toegang tot het online trainingsaanbod van Good Habitz. Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een no-nonsense cultuur.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-06-2021