Ervaren HR adviseur

Ervaren HR adviseur (phaleanopsis)

Vacaturenummer
6211
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Staf
Functienaam
Ervaren HR adviseur (phaleanopsis)
Functie inhoud
Voor een Phalaenopsis kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een Ervaren HR adviseur (24 uur per week).

Bedrijfsprofiel
Met een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en meerdere vestigingen in Zuid-Holland behoren wij tot de grotere producenten van potorchideeën.

De functie
Als ervaren HR adviseur ben jij dé gesprekspartner van het management en de medewerkers als het over personeelszaken gaat. Aangezien je de enige HR medewerker binnen de organisatie bent krijg je met alle aspecten van het vak te maken en beweeg je je in alle lagen van de organisatie.

Binnen de functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:
  • Het signaleren van wijzigingen in wet en regelgeving, het informeren en adviseren van het MT en daarna implementeren van de wijzigingen;
  • Uitvoeren van (administratieve) werkzaamheden gericht op in-, door- en uitstroom van medewerkers;
  • Pro- actief ondersteunen van afdelingshoofden bij het gebruik van diverse HR instrumenten;
  • Bewaken van de uitvoering van het HR beleid en het doen van voorstellen ter verbetering;
  • Aanleveren van managementinformatie;
  • Bijhouden van de HR administratie;
  • Adviseren over en begeleiden van personele ontwikkelvraagstukken;
  • Behandelen van arbeid juridische vraagstukken.

Dit is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden van deze uitdagende functie. De HR organisatie heeft een stevige fundering maar door veranderingen binnen de organisatie moeten enkele processen opnieuw worden bekeken. Er is dus genoeg ruimte om een eigen draai aan deze functie te geven.
Functie eisen
Om deze functie tot een succes te maken sta je stevig in je schoenen en deins je er niet voor terug om de discussie aan te gaan met zowel MT als afdelingshoofden. Je hebt ruime kennis van het HR vakgebied en bent al minimaal 4 jaar als zelfstandig allround HR adviseur werkzaam.
Je beschikt over een positieve en proactieve houding, hebt een HBO werk en denkniveau en vindt het leuk om zowel uitvoerend als adviserend bezig te zijn.
Functie aanbod
Wij bieden een interessante, uitdagende en afwisselende functie binnen een in ontwikkeling zijnde, groeiende, organisatie. Een no-nonsense bedrijfscultuur met korte lijnen en gepassioneerde collega’s die net zo van hun vak houden als jij. Er is veel ruimte voor het nemen van eigen initiatief.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-02-2020