Enthousiaste teeltmedewerker (aubergine)

Enthousiaste teeltmedewerker (aubergine)

Vacaturenummer
7904
Plaatsnaam
Monster
Functie
Teelt
Functienaam
Enthousiaste teeltmedewerker (aubergine)
Functie inhoud
Voor een auberginekwekerij in Monster zijn wij op zoek naar een Enthousiaste operator.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een familiebedrijf van 12 ha, verdeeld over 3 locaties in ‘s-Gravenzande en Monster. Ons teeltbedrijf wordt inmiddels geleid door de vijfde generatie, een jonge directie, met de blik op de toekomst. Wij werken alleen met het beste uitgangsmateriaal en zijn voorzien van goed geschoolde medewerkers. Met ons eigen merk Mediterranee, en onze eigen verkooporganisatie Growers Finest, hebben we een goede plek in de dynamische markt van de AGF veroverd en daar zijn wij trots op. Onze Aubergines worden centraal verpakt, en uitgeleverd aan onze klanten vanuit onze locatie in ’s-Gravenzande. De laatste jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt, dus ons team heeft versterking nodig. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe fulltime collega’s.

De functie
Binnen deze functie start je als productiemedewerker. Ervaring in de aubergines heeft bijna niemand, dus er wordt eerst de tijd genomen je kennis te laten maken met ons bijzondere product. Wij zijn een bedrijf dat op zoek gaat naar jouw talenten en groot genoeg om je de kans te geven daarin door te groeien. Hoe langer je meeloopt hoe meer zaken je gaat herkennen. Denk hierbij aan afwijkingen aan de planten of plekken met veel schade. Je geeft dit door aan je leidinggevende en zo zorgen wij als team voor het mooiste product. Heb je na verloop van tijd de behoefte zelf deze problemen aan te pakken dan delen wij onze kennis graag met jou en is er ruimte voor het volgen van de benodigde cursussen, waarbij je bijvoorbeeld een spuitlicentie kunt behalen of de nodige informatie leert over biologische bestrijding.
Functie eisen
Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken en er vooral zin in hebt. Je hebt affiniteit met de tuinbouw, werkt graag met planten en je vindt het leuk om specialist te worden in de aubergines. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en voor elkaar, je bent een echte teamplayer. We beginnen samen en we stoppen samen. Enige flexibiliteit in werktijden is dan ook een must.
Functie aanbod
Wij bieden jou een leuke werkplek waar er voldoende ruimte is jezelf te ontplooien en jouw kwaliteiten te benutten. Daarbij worden eigen initiatieven gestimuleerd en gewaardeerd. Wij bieden een goed salaris naar kennis en ervaring volgens de cao Glastuinbouw. Daarnaast investeren wij graag in de ontwikkeling van ons personeel, d.m.v. cursussen. Op vrijdag is er na het werk tijd voor een drankje met het team en houden wij jaarlijks een BBQ.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
20-01-2022