Enthousiaste operator (aubergine)

Enthousiaste operator (aubergine)

Vacaturenummer
7903
Plaatsnaam
Monster
Functie
Logistiek
Functienaam
Enthousiaste operator (aubergine)
Functie inhoud
Voor een auberginekwekerij in Monster zijn wij op zoek naar een Enthousiaste operator.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een familiebedrijf van 12 ha, verdeeld over 3 locaties in ‘s-Gravenzande en Monster. Ons teeltbedrijf wordt inmiddels geleid door de vijfde generatie, een jonge directie, met de blik op de toekomst. Wij werken alleen met het beste uitgangsmateriaal en zijn voorzien van goed geschoolde medewerkers. Met ons eigen merk Mediterranee, en onze eigen verkooporganisatie Growers Finest, hebben we een goede plek in de dynamische markt van de AGF veroverd en daar zijn wij trots op. Onze Aubergines worden centraal verpakt, en uitgeleverd aan onze klanten vanuit onze locatie in ’s-Gravenzande. De laatste jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt, dus ons team heeft versterking nodig. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe fulltime collega’s.

De functie
Het grootste gedeelte van onze producten wordt naar de wensen van de klant ingepakt. Wij hebben dan ook veel wisselende verpakkingen met daarbij behorende machine instellingen. Aan jou de taak om dit proces in goede banen te leiden. Instellen, bedienen en bijsturen van verschillende machines, zoals sorteermachines en pallettiseermachines, behoort tot jouw kerntaken. Samen met de verkoop bepaal je de werkvolgorde van de dag en je betrekt hier ook de Medewerker logistieke afhandeling bij i.v.m. het transport. Daarnaast stuur jij op een enthousiaste wijze de inpakmedewerkers (10-12 mensen) aan en zorg je voor naleving van de veiligheidsregels op de werkvloer.
Functie eisen
Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken en het grote geheel kunt overzien. Je hebt gevoel voor techniek en je houd je hoofd koel in een dynamische werkomgeving waar veel geautomatiseerd is. Enig technisch inzicht is dus wel een pre. De omgang met mensen gaat je makkelijk af en je weet hen ook te motiveren. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en voor elkaar, je bent een echte teamplayer. We beginnen samen en we stoppen samen. Enige flexibiliteit in werktijden is dan ook een must. Als je nog niet veel ervaring hebt in deze werkzaamheden maar hier wel enthousiast over wordt nodigen wij óok jou uit om te reageren.
Functie aanbod
Wij bieden jou een dynamische werkplek waar je kunt werken met de nieuwste machines en een leuke club mensen. In deze functie krijg je alle vrijheid om jouw kwaliteiten te benutten. Daarbij worden eigen initiatieven gestimuleerd en gehoord. Wij bieden een marktconform salaris naar kennis en ervaring en daarnaast investeren wij graag in de ontwikkeling van ons personeel, d.m.v. cursussen. Op vrijdag is er na het werk tijd voor een drankje met het team en wij organiseren jaarlijks een BBQ.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
20-01-2022