Enthousiaste Onderhoudsmonteur

Vacaturenummer
5261
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Enthousiaste Onderhoudsmonteur
Functie inhoud
Voor een opkweekbedrijf van groente-, potplanten en sierteelt in Vierpolders zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur.

Binnen ons glastuinbouwbedrijf zijn er een hoop (technische) zaken die vloeiend moeten werken om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het opkweken van onze gewassen. In jouw functie zorg je er bijvoorbeeld voor dat lampen (voor de belichting van gewassen) en deuren (om de kassen op de juiste temperatuur te houden) feilloos werken. Daarnaast help je mee in het onderhoud en de reparatie van alle machines. Van zaai- en selecteer machine tot aan de overrijwagen en heftruck; als er problemen of storingen zijn probeer je ze op te lossen. Uiteraard verzorg je ook het reguliere onderhoud. Als er geen onderhoudswerkzaamheden zijn, dan zetten we je graag in op technische werkzaamheden in de kas, zoals machinaal zaaien, persen, sorteren en uitzetten. Een lekker afwisselende baan dus!
Functie eisen
  • Je hebt een (mechanisch) technische achtergrond.
  • Je hebt kennis van elektrische installaties en elektronica en je kunt zelfstandig of in samenwerking met anderen mechanische storingen oplossen.
  • Ervaring met laswerk, constructiewerk en/of PVC- montagewerk en affiniteit met de tuinbouwtechniek zijn een pré.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Voorne Putten / Rozenburg.
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en je werkt secuur. Je hebt geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit en je bent bereid om (in beperkte mate) bij storingen bereikbaar c.q. oproepbaar te zijn buiten de gewone werktijden
Functie aanbod
Wij werken volgens de glastuinbouw-CAO. Daarnaast gebruiken wij een bedrijfsgebonden arbeidsreglement. Je komt te werken bij een vooruitstrevende plantenkwekerij, die duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwaliteit (van planten en organisatie) hoog in het vaandel heeft staan.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
09-10-2018