Enthousiaste collega (potplanten)

Enthousiaste collega

Enthousiaste collega (potplanten)

Vacaturenummer
5928
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Enthousiaste collega (potplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de opkweek en verkoop van siergrassen en buitenvarens in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Enthousiaste collega.

Bedrijfsprofiel:
De kwekerij is een vaste plantenkwekerij gevestigd in Honselersdijk. Zij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de opkweek en verkoop van siergrassen & buitenvarens. Het assortiment is compact maar bestaat wel uit de meest aantrekkelijke en best verkochte soorten. Op deze manier waarborgen zij dat hun klanten de leukste maar ook de echte must-have’s kunnen inkopen. Zij maken gerichte keuzes in hun assortiment wat resulteert in jarenlang tuinplezier voor de consument!

De functie:
In deze duizendpootfunctie fungeer je als rechterhand van Leendert bij onder andere in het draaien van de productie, het klaarmaken en coördineren van de orders en het assisteren in de bedrijfsleiding.
Functie eisen
Het is belangrijk dat je een beetje gevoel hebt voor techniek, omdat de kwekerij waar je komt te werken een geautomatiseerd ‘walking–plantsystem’ heeft.

Nog een bonus in je functie; ga je niet graag naar de sportschool, maar wil je wel fit blijven? Collega Leendert fietst wat af op de tuinfiets, dus die cardiotraining heb je alvast te pakken! Een agrarische achtergrond is niet nodig.

Het enige wat echt niet kan is het hebben van hooikoorts. Verder moet je er rekening mee houden dat de werkomgeving wordt aangepast aan de buitentemperatuur en dus per seizoen verschilt. Hier krijg je uiteraard passende kleding voor.
Functie aanbod
Soms lijkt het gras groener bij de buren, maar niet bij deze werkgever. De werkzaamheden zijn net zo divers als de seizoenen. Maar naast hard werken wordt er ook goed plezier gemaakt. “We hebben een actieve personeelsvereniging, doen aan uitjes, soms zelfs naar het buitenland, we hebben een eigen bar en houden een paar keer per jaar een ‘Chinese Friday’. Binnenkort houden we ook een familiedag.”
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-10-2019