Drone-piloot met groene vingers (tuinplanten)

Drone-piloot met groene vingers (tuinplanten)

Vacaturenummer
7337
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Drone-piloot met groene vingers (tuinplanten)
Functie inhoud
Voor een toonaangevende tuinplantenkwekerij met verschillende kwekerij in de Broekpolder in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Drone-piloot met groene vingers.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn gespecialiseerd in de teelt en verkoop van siergrassen en buitenvarens. Onze kernwaarden zijn: ambitieus, eerlijk, sympathiek en eenvoud. Met een klein, gedreven team zetten wij ons volledig in voor een bijzonder product en tevreden klant! Onze organisatie blijft groeien… en daarom hebben wij een vacature openstaan: Drone-piloot met groene vingers.

Functie
Vlieg jij over een paar jaar met een drone om gewas controle uit te voeren? Wie weet! Wij merken wel dat een teeltmanager handig moet zijn met nieuwe technische ontwikkelingen die deze functie de komende jaren een andere inhoud zullen geven.

In deze functie wordt jij de eerste verantwoordelijke voor de groei en ontwikkeling van onze tuinplanten. Voor de verschillende locaties zorg je voor de watergift en klimaatinstellingen. Een andere uitdaging is het uitbouwen van de biologische bescherming welke wij nu al grotendeels toepassen. We denken dat dit nog beter kan en hopen dat jij ons daarmee verder gaat helpen. Verder mag je zelf aan de slag met de nieuwe technologische ontwikkeling op het gebied van teelt, denk aan het gebruik van sensoren, data-analyses voor het scouten en wellicht ook het inzetten van drones.
Functie eisen
Wij zoeken iemand die goed past in ons kleine team. Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, maar minstens net zo belangrijk vinden wij het dat je onze passie voor onze producten deelt. Het is handig als je enkele jaren vergelijkbare werkervaring hebt opgedaan en bekend bent met een kwekerij. Of heb je net een opleiding afgerond en wil je je verder ontwikkelen? Daar staan wij ook voor open! Verder vragen we een hands-on mentaliteit en ben je flexibel; meestal starten we om 7.00 uur en zijn we om 17.00 uur klaar. Uiteraard ben je altijd zeer nauwkeurig. Je kunt goed overweg met computersystemen en bent in het bezit van je rijbewijs B.
Functie aanbod
Voor de vacature geldt vanzelfsprekend dat wij je een leuke en afwisselende baan bieden met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het definitieve aantal uur per week in overleg. Daarnaast werk je in een klein team, met een prettige, informele werksfeer en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
16-07-2021