Demand en Supply Planner (Sierteelt)

Demand en Supply Planner (Sierteelt)

Vacaturenummer
8618
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Logistiek
Functienaam
Demand en Supply Planner (Sierteelt)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Demand en Supply Planner.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

Functie
De afdeling planning is verantwoordelijk voor het S&OP proces en de productieplanning voor zowel korte als lange termijn. Als Demand en Supply Planner leid en verzorg je het S&OP proces en overzie je de totale performance van een gewas voor zowel S&OP als productieplanning. Je bent de spin in het web tussen de productie locaties, externe partijen, customer service, sales en
productmanagement. Je werkt samen met vier Demand en Supply Planners waarbij ieder verantwoordelijk is voor eigen gewassen. Standplaats van de functie is Rijsenhout.
Ben jij proactief en in staat tot het verder ontwikkelen van de planningsfunctie en de onderliggende processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken
  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het S&OP proces voor een aantal gewassen;
  • In samenwerking met sales en de afdeling customer service, verzorg en challenge je het demand plan;
  • Het opstellen van een supply plan op basis van het demand plan;
  • Samen met productie en sales oplossen van mogelijke gaps tussen demand en supply;
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de planningsfunctie binnen onze organisatie.
Functie eisen
Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt. Naast gevoel voor cijfers, heb je analytische vaardigheden: je monitort de planning en kunt zelfstandig sturing geven bij geconstateerde afwijkingen. Je bent analytisch, accuraat en stressbestendig, en hebt daarbij een klantgerichte houding. Daarnaast kun je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig.

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en / of ervaring
  • Expert op het gebied van S&OP
  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Nederlands en Engels
  • Ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking
Functie aanbod
We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit. Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij het bedrijf elke dag tot een plezier en een avontuur maken. We bieden je de mogelijkheid om in een internationale omgeving te werken. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-06-2022