Data Specialist (sierteelt)

Vacaturenummer
5676
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Overige functies
Functienaam
Data Specialist (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Data Specialist.

Deze veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten en is gespecialiseerd in de producten Curcuma, Kalanchoë en Spathiphyllum. Het is een echt familiebedrijf met meer dan 135 collega's die gezamenlijk zorgen voor een topkwaliteit van de producten.

Je houdt er van met cijfers te stoeien. Als data specialist bij KP Holland is het de kunst om, met eigen inzicht, betrouwbare en kwaliteitsvolle gegevens te genereren waarmee je het management verrast en de organisatie verder helpt. Je bewaakt de gegevenskwaliteit en naleving van wettelijke normen. Verder geef je advies over de juiste data analytische methodes en geef je proactief signalen af richting het Management Team. Het toegankelijk en praktisch bruikbaar maken van data is één ding, het overbrengen van je bevindingen en het gesprek hierover aangaan met collega’s is mogelijk nog belangrijker. Zij begrijpen jouw analyses zo goed, dat ze op basis hiervan kunnen werken en sturen.

De functie van data specialist betreft een nieuwe functie binnen onze organisatie. Dit vraagt van jou dat je initiatieven neemt en biedt de mogelijkheid om de functie verder uit te breiden. Daarnaast zal je de ICT afdeling ondersteunen met beheer en ontwikkeling van de interne systeemprocessen.
Functie eisen
Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, bedrijfskundig inzicht, bent communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en zelfstandig.

  • Afgeronde HBO opleiding richting economie, informatica of wiskunde;
  • 0 tot 3 jaar ervaring;
  • Kennis en ervaring met MySQL en rapportage tools zijn een pré;
  • Affiniteit met de Glastuinbouw is een pré.

We vinden het belangrijk dat jij goed past binnen de cultuur van het bedrijf, (enige) ervaring hebt met data analyseren en dat je iedere dag met plezier naar je werk komt.
Functie aanbod
  • Een marktconform salaris;
  • Een winstdelingsregeling;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Zeer goede werksfeer en collegiaal team;
  • Een enthousiaste en actieve personeelsvereniging.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
30-04-2019