Data-analist (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
5590
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Overige functies
Functienaam
Data-analist (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een producent van uitgangsmateriaal in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Data-analist.

In deze functie draag je bij aan genetische data-analyse (genetische kaart maken, QTL analyse, GWAS) en aan de ontwikkeling van interne bio-informatica platforms, en maak je ook gebruik van deze platforms. Ook geef je je inbreng bij de ontwikkeling van efficiënte methoden voor fenotypering.

Je standplaats is Rijsenhout (NH) en het betreft een fulltime functie. In deze functie werk je zowel vanachter je computer, als ook praktisch: regelmatig assisteer je de veredelaars in de kas, bij bijvoorbeeld fenotypering. Je werkt samen met en rapporteert aan het Hoofd moleculaire veredeling; zij is niet altijd op dezelfde locatie aanwezig, dus je zult veelal zelfstandig werken.
Functie eisen
 • Je hebt een MSc behaald in Plantenveredeling, Bio-informatica of aanverwante opleiding;
 • Je hebt grondige kennis van populatie kwantitatieve genetica en statistisch onderzoek (bijvoorbeeld experimental design, genetische kaart maken, QTL analyse, GWAS);
 • Ervaring in statistisch programmeren in R is belangrijk; ervaring met Linux en Phyton is een plus;
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Belangrijke competenties zijn: probleemoplossend vermogen, ‘out of the box’ kunnen denken;
 • Ook stel je je onafhankelijk op, kun je kritisch denken;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
Functie aanbod
 • Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team. We kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling bij BPL, een fietsenplan, collectieve zorgverzekering (optioneel), bedrijfsfysiotherapie etc.;
 • We vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding zeer belangrijk; we bieden aan elke medewerker de online trainingen van Good Habitz aan. Ook worden regelmatig je ontwikkeling en persoonlijke doelen besproken, en kan Royal Van Zanten bijdragen aan trainingen en opleidingen, zowel intern als extern.
 • Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct. Na een gedegen inwerkprogramma draag je zelf verantwoordelijkheid voor jouw taken, uiteraard in samenwerking met collega’s en je team.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
WO / Master
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
26-03-2019