Customer Service Representative

Customer Service Representative (opkweek)

Vacaturenummer
7112
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Customer Service Representative (opkweek)
Functie inhoud
Beekenkamp Plants Ornamentals, gespecialiseerd in jonge planten uit stek in Maasdijk zoekt een Customer Service Representative.

Bedrijfsprofiel
Beekenkamp Plants Vegetables is onderdeel van de Beekenkamp Group en levert jaarlijks ruim 600 miljoen jonge groenteplanten af bij kwekers binnen Europa. Binnen onze afdelingen Customer Service en Productieplanning werken 10 enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Hier komen de orders binnen, is er contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland en zorgen we met elkaar dat we met een zo efficiënt mogelijke planning goede planten afleveren.

Functie
In deze zelfstandige en afwisselende functie verwerk en beheer je de orders van offerte tot facturatie. Je onderhoudt telefonisch contact met klanten en vertegenwoordigers (nationaal en internationaal). Je voorziet de klanten en interne afdelingen van de juiste informatie. Ook verzorg je administratieve ondersteuning voor je collega’s van de buitendienst. Je gaat je actief bezig houden met de voorbereidingen van ons nieuwe ERP-systeem.
Functie eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting agribusiness of bedrijfskunde.
  • Kennis van Duits en Engels is een vereiste. Kennis van Frans is een pré.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Affiniteit met de tuinbouwbranche, communicatief sterk, resultaatgericht en stressbestendig.
  • Je bent in staat snel te kunnen schakelen en bent een echte teamspeler
Functie aanbod
Een afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten. We hebben een actieve personeelsvereniging met op dit moment coronaproof activiteiten zoals een online pubquiz en bingo. Zodra het weer kan organiseren zij onder andere sportieve uitjes, bedrijfsfeesten en een gedeelde Feyenoord/Ajax jaarkaart voor het bijwonen van wedstrijden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
29-03-2021