Coördinator Technische Dienst/ Toekomstig Hoofd TD (potplanten)

Coördinator Technische Dienst/ Toekomstig Hoofd TD (potplanten)

Vacaturenummer
7527
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Technisch
Functienaam
Coördinator Technische Dienst/ Toekomstig Hoofd TD (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij uit De Lier zijn wij op zoek naar een Coördinator Technische Dienst/ Toekomstig Hoofd TD.

Het bedrijf:
Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar je te maken hebt met alle facetten van een productielocatie? Spreekt het je aan om eindverantwoordelijk te zijn voor een team, samen met de huidige productieleider? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! Wij zoeken een 2e productieleider voor de locatie Zijtwende, om zo alle werkzaamheden en verantwoordelijkheden te verdelen én ruimte te scheppen voor optimalisatietrajecten. Je bent in deze rol niet alleen actief met de productie en logistieke stromen, maar ook betrokken in automatisering, mechanisatie en alle andere voorkomende toepassing van techniek.

Wij produceren het hele jaar door een aantrekkelijke collectie potplanten. Onze kennis gebruiken wij iedere dag weer om een top product af te leveren. Naast onze jarenlange ervaring, vinden wij innoveren belangrijk. Het plezier dat we hebben in vernieuwen stralen we ook uit. We zijn een vooruitstrevend bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. Medewerkers voelen zich betrokken. Naast de ongeveer 70 collega’s in vaste dienst werken we ook samen met collega’s op uitzendbasis. Samen zorgen we ervoor dat ca. 500.000 bloeiende potplanten van topkwaliteit hun weg naar de eindklant vinden. Dat dit volledig naar wens van de klant gebeurt is voor ons vanzelfsprekend.

De functie
Als Supervisor Technische Dienst ben je het eerste aanspreekpunt voor alle technische vraagstukken op onze hoofdlocatie in de Lier. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de technische bedrijfsmiddelen optimaal presteren. Daarin ben je onder meer actief met;

 • Het maken en (laten) uitvoeren van werkopdrachten;
 • Schakelen met externe partijen voor onderhoud en reparatie;
 • Het uitvoeren van periodieke inspecties aan technische bedrijfsmiddelen;
 • Het beoordelen van de technische staat van bedrijfsmiddelen;
 • Het uitvoeren van onderhoud voortvloeiend uit de inspecties;
 • Treffen van voorzorgsmaatregelen om veiligheid te borgen en ongemakken voor collega’s te minimaliseren;


Voor een professioneel proces is het belangrijk dat alle bevindingen, verrichte werkzaamheden en verbruikt materieel goed worden gerapporteerd. Tevens ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkplaats en het onderhouden van gebruikte gereedschappen en machines.

In jouw baan heb je een bredere technische verantwoordelijkheid. Je bent het 1e lijn contact bij storingen aan apparatuur en installaties. Na beoordeling van de situatie weet je het probleem te verhelpen óf schakel je de benodigde externe specialisten in. Daarbij is het per situatie ook belangrijk om de oorzaken te onderzoeken. Vanuit jouw beoordeling overleg je intern de aard en omvang van de benodigde reparaties. Tevens maak je voorstellen met verbeteringen aan apparatuur en installaties ben je betrokken bij de uit te voeren nieuwbouw werkzaamheden. Je hebt 1 technische collega en rapporteert aan het hoofd TD.
Functie eisen
 • Een passie voor techniek;
 • Ambitie om door te groeien, zowel inhoudelijk op technisch als in verantwoordelijkheden;
 • Enige ervaring in het werken met machines in de kas;
 • Bij voorkeur heb je een technische of agrarische opleiding afgerond;
 • Je vindt het leuk om te schakelen met externe partijen.
Functie aanbod
 • Een uitdagende baan bij een bedrijf dat samen met jou de wereld vrolijker en duurzamer maakt;
 • Een informele werksfeer in een jong team met ambitieuze collega’s;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; naast een goed salaris zijn dat bijvoorbeeld onze bonusregeling, kantine fruit, een lease fiets regeling en voor deze functie is een bedrijfsauto ook één van de mogelijkheden;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden; zowel veel aandacht voor interne opleiding als mogelijkheden om opleidingen te volgen;
 • Regelmatig tijd voor ontspanning in de vorm van een borrel, feest of barbecue.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
14-09-2021