Coördinator Supply Chain (opkweek)

Coördinator Supply Chain (opkweek)

Vacaturenummer
7952
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Logistiek
Functienaam
Coördinator Supply Chain (opkweek)
Functie inhoud
Voor een bedrijf gericht op de opkweek van warme glasgroente en sierteeltproducten, in De Lier, zijn wij op zoek naar een Coördinator Supply Chain.

Bedrijfsprofiel
Enig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

De functie
Als Coördinator Supply Chain verveel je je geen moment. In deze functie borg jij de groente- en sierteeltorders zodanig dat deze soepel door de organisatie lopen en volgens onze kwaliteitseisen bij onze klanten afgeleverd worden.

Jij bent degene die de logistieke processen coördineert en zorgt voor een goede afstemming en samenwerking met de inkoop, verkoop, productie en leveranciers (linking pin). Je bent een communicator in hart en nieren! Je improviseert om dreigende stagnaties in het productieproces te voorkomen en ziet de complexiteit hiervan alleen maar als uitdaging.

Je monitort de openstaande productieorders ten behoeve van doorlooptijden en je stelt rapportages op voor het management ter bewaking van plannings- en productieprocessen. Tevens borg je de uitvoering van de productie werkorders binnen de organisatie en overziet deze processen middels onze ERP applicatie Navision.

Je bent werkzaam op de afdeling Supply Chain: een afdeling die als een spin in het web binnen de organisatie functioneert en op dit moment bestaat uit 5 enthousiaste collega’s. Jij maakt het team compleet!
Functie eisen
Je bent in het bezit van een hbo-diploma in de richting van Logistiek/Supply Chain/Bedrijfskunde en hebt enige relevante werkervaring. Je bent een echte aanpakker en vindt het leuk om initiatief te tonen. Je bent echt goed in Excel en je hebt ervaring met een ERP systeem, bij voorkeur Navision. Uiteraard beschik je over goede communicatieve eigenschappen en vind je het leuk om in een team te werken. Net als de rest van het team kun je snel schakelen en denk je vooral heel logisch na. Accuratesse vind je vanzelfsprekend belangrijk.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid bij een toonaangevende speler in het Westland. Je komt terecht in een fijne werkomgeving met een groep enthousiaste collega’s in een no-nonsense cultuur. Je ontvangt een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden. We stimuleren persoonlijke groei en bieden je een carrière voor de lange termijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-02-2022