vacatures

Vacaturebank

Coördinator Supply Chain

Vacaturenummer
5496
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Logistiek medewerker
Functienaam
Coördinator Supply Chain
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in De Lier zijn wij op zoek naar een Coördinator Supply Chain.

Omschrijving bedrijf
De kwekerij legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 43 hectare glas, verspreid over vijf locaties in het Westland, kweken ze miljoenen warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zowel zaad als stek en eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy®). De kwekerij is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven ze ernaar tot de top te blijven behoren.

Als Coördinator Supply Chain ga je je geen dag vervelen. Je houdt je dagelijks bezig met diverse planningen en voorbereidingen om de processen op de werkvloer gestroomlijnd te laten verlopen. Je schakelt snel tussen verschillende afdelingen, leveranciers, klanten en collega’s binnen jouw afdeling. Kortom, een dynamische functie voor iemand die graag werkt met cijfers, met mensen en houdt van een uitdaging!

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Coördinator Supply Chain?
Als Coördinator Supply Chain borg jij de groente- en sierteeltorders zodanig dat deze soepel door de organisatie lopen en volgens onze kwaliteitseisen bij onze klanten afgeleverd worden. Jij bent degene die de logistieke processen coördineert en zorgt voor een goede afstemming en samenwerking met de inkoop, verkoop, productie en leveranciers (linking pin). Je bent een communicator in hart en nieren! Je improviseert om dreigende stagnaties in het productieproces te voorkomen en ziet de complexiteit hiervan alleen maar als uitdaging. Je monitort de openstaande productieorders ten behoeve van doorlooptijden en je stelt rapportages op voor het management ter bewaking van plannings- en productieprocessen. Tevens borg je de uitvoering van de productie werkorders binnen de organisatie en overziet deze processen middels Navision.

Je bent werkzaam op de afdeling Planning/Supply Chain: een afdeling die als een spin in het web binnen de organisatie functioneert en op dit moment bestaat uit 5 enthousiaste collega’s. Jij maakt het team compleet!
Functie eisen
Wat heb je in huis als Coördinator Supply Chain ?
Je bent in het bezit van een HBO diploma in de richting van Logistiek/Supply Chain/Bedrijfskunde en hebt enige relevante werkervaring. Je bent een echte aanpakker en vindt het leuk om initiatief te tonen. Je bent echt goed in Excel en je hebt ervaring met een ERP systeem, bij voorkeur Navision. Uiteraard beschik je over goede communicatieve eigenschappen en vind je het leuk om in een team te werken. Net als de rest van het team kun je snel schakelen en denk je vooral heel logisch na. Accuratesse vind je vanzelfsprekend.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid bij een toonaangevende speler in het Westland. Je komt terecht in een fijne werkomgeving met een groep enthousiaste collega’s in een no-nonsense cultuur. Je ontvangt een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden. We stimuleren persoonlijke groei en bieden je een carrière voor de lange termijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
04-02-2019