Coördinator interne logistiek
Coördinator interne logistiek (opkweek)

Coördinator interne logistiek (opkweek)

Vacaturenummer
7296
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Coördinator interne logistiek (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar fulltime Coördinator interne logistiek, met leidinggevende taken.

De functie:
In deze uitdagende functie zorg je voor de logistieke afhandeling van de producten en geef je leiding aan verschillende medewerkers. Wij bieden je een afwisselende functie bij een van onze moderne productiebedrijven. Je bereidt de orderverzameling voor en begeleidt de activiteiten m.b.t. de daadwerkelijke orderverzameling. Je hebt de processen onder controle. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider ben jij zijn vervanger.

Het bedrijf:
We produceren op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal. We streven daarbij naar een voortdurende verbetering van onze producten en het productieproces.
Functie eisen
  • Een MBO werk- en/of denkniveau.
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in de tuinbouw en binnen een logistieke productieomgeving.
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten en logistiek inzicht.
  • Ervaring met heftruckwerk.
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en bent ook bereid om af en toe op zaterdag te werken.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten en hebben we een actieve personeelsvereniging, die zelfs tijdens coronatijd leuke activiteiten organiseert. En zodra het weer kan organiseren ze sportieve uitjes, bedrijfsfeesten en is er een gedeelde Feyenoord/Ajax jaarkaart voor het bijwonen van wedstrijden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
28-06-2021