Coördinator Inpakloods (Groente)

Coördinator Inpakloods (Groente)

Vacaturenummer
8376
Plaatsnaam
Tinte
Functie
Logistiek
Functienaam
Coördinator Inpakloods (Groente)
Functie inhoud
Voor BIO Kwekerij Frank de Koning in Tinte zijn wij op zoek naar een Coördinator Inpakloods.

Bedrijfsprofiel
Alles bij ons is puur natuur! Van onze smaakvolle biologische en biologisch-dynamische tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines, in vele soorten, maten en kleuren, tot onze no-nonsense manier van werken.

In vier kassen in Brielle telen we in de volle grond onze vruchtgroenten die we consument klaar verpakken. Hiermee zijn wij het grootste biologisch dynamisch en het een na grootste biologische glasgroente bedrijf in Nederland. Dit maakt dat we een grote speler op de markt zijn met een breed klantenbestand waaraan we hoge service leveren. De kans is groot dat je onze groenten al eens bij je eigen supermarkt of natuurwinkel gekocht en geproefd hebt. We zijn koploper in wat we doen waarbij we met diverse kennisinstituten kennis, kunde en onderzoek delen.

Samen met 28 eigen medewerkers en zo’n 80 uitzendkrachten, afhankelijk van het seizoen, werken we in een gemoedelijke maar professionele sfeer aan onze producten. Doordat we veel verschillende groenten telen en zelf verpakken is geen werkdag bij ons hetzelfde.

Functie
Je bent ervoor verantwoordelijk dat het verpakken van onze producten volgens planning tijdig uitgevoerd wordt. Je zorgt ervoor dat de betrokken medewerkers op de hoogte zijn van wat er van ze verwacht wordt en dat de benodigde middelen aanwezig zijn om te kunnen verpakken. Dit alles met als doel om de afgesproken levertijden met onze klanten te behalen. Concrete werkzaamheden hierbinnen zijn o.a.:
  • Verwerken en controleren van de binnengekomen bestellingen in het Harvest House portal.
  • Aan de hand van je voorraadbeheer bepalen of we voldoende producten hebben om de bestelling te kunnen verwerken.
  • Overleggen met Logistiek voor het tijdig aan- en afvoeren van groenten en verpakkingsmaterialen.
  • Inplannen en coördineren van het verpakken op onze verschillende productielijnen.
Daarnaast ben je in voorkomende gevallen back-up voor de Manager Pakstation.
Functie eisen
Jij bent iemand die zelfstandig, praktisch en op een secure manier op minimaal mbo-niveau werkt. Je vindt het een uitdaging om snel te schakelen en werkt oplossingsgericht. Door het overzicht dat je hebt vind je regelmatige wijzigingen in de planning een uitdaging. Uiteraard kun je goed overweg met de PC. Je bent op woensdag, donderdag en vrijdag beschikbaar van 07.00 tot 17.00 uur en zaterdagochtend in wisseldienst. Als je meer dagen wilt werken kunnen we dit bespreken. De werkzaamheden lopen in ieder geval tot half november.
Functie aanbod
Coördinator Inpakloods is een nieuwe functie. Wij bieden je een zelfstandige functie waar je zelf mede invulling aan kunt geven. Het loon dat we je bieden is
afhankelijk van je kennis en ervaring conform de CAO Glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-05-2022