Coördinator Afzet (Kalanchoe)

Coördinator Afzet (Kalanchoe)

Vacaturenummer
8402
Plaatsnaam
’s-Gravenzande
Functie
Logistiek
Functienaam
Coördinator Afzet (Kalanchoe)
Functie inhoud
Voor een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met drie locaties in het Westland zoeken wij een Coördinator Afzet.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met vier locaties in regio Westland. Met het ambacht van vroeger en de technieken van nu kweken zij jaarrond Kalanchoë en andere bloeiende potplanten zoals Chrysant, Celosia, Princettia. Daarnaast staat één van de locaties in de wintermaanden volledig in het teken van de opkweek van jonge groenteplanten.

De plant is koning! Samen zetten ze zich keihard in voor een plant van topkwaliteit, die de wensen van de klant optimaal vervult. Dit kan niet zonder goede werksfeer! Men houdt van korte lijntjes, gezellige collega’s en het vieren van successen. De kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, gedrevenheid, flexibiliteit, transparantie en innovatie. Een kwekerij met ambitie dus! Herken jij jezelf in deze waarden? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die zij zoeken.

Functie
Als onze Coördinator Afzet ben jij de eindschakel in het proces dat de planten afleggen in onze kwekerij. Je staat in contact met onze afdeling verkoop en zorgt dat de klant krijgt waar hij om vraagt, kortom: je stelt het afleversysteem in, je wijst de planten toe aan de inpakstations, je stuurt de productiemedewerkers aan en je bewaakt de kwaliteit van de producten voor ze het bedrijf verlaten. Bovendien los jij de logistieke puzzel in de schuur op: je zet de karren klaar voor het transport en zorgt voor een goede doorstroming en duidelijk overzicht voor onze chauffeurs, waarvoor jij het aanspreekpunt bent. Wanneer we in de wintermaanden omschakelen naar de verkoop van jonge groenteplanten weet jij precies hoe het afleverproces hierop moet worden aangepast en schakelen jij en jouw team moeiteloos mee.
Functie eisen
  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, een opleiding of ervaring in agrarische richting is een pré
  • Wij kunnen op jou bouwen en je denkt in oplossingen
  • Je vindt het leuk om mensen aan te sturen en de spil in het web te zijn
  • Je hebt technisch inzicht en maakt graag zo efficiënt mogelijk gebruik van de ruimte
Functie aanbod
  • Werken in een jong en dynamisch bedrijf met passie voor onze producten en klanten
  • Gevarieerde werkzaamheden, geen dag is hetzelfde
  • Een goed salaris
  • Goede, informele werksfeer en gezellige collega’s
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
20-05-2022