Vacature Communicatie/Marketing student (rozen) | bijbaan

Communicatie/Marketing student

Communicatie/Marketing student (rozen) | bijbaan

Vacaturenummer
5953
Plaatsnaam
Delfgauw
Functie
Commercieel
Functienaam
Communicatie/Marketing student (rozen) | bijbaan
Functie inhoud
Voor een rozenkwekerij in Delfgauw zijn wij op zoek naar Communicatie/Marketing student (1 - 2 dagen per week).

Bedrijfsprofiel:
De kwekerij is met drie grote rozenkwekerijen op drie verschillende continenten internationaal actief op het gebied van productie, marketing en verkoop van rozen. Op haar kwekerijen in Nederland, Kenya en China wordt ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken gecombineerd en produceert men meer dan 350.000.000 rozen, die dagelijks onder verschillende, eigen brands via exclusieve flowershops maar ook via retailers hun weg vinden naar een breed koperspubliek verspreid over een groot deel van de wereld.

De functie:
Ben jij een hbo-student en op zoek naar een uitdagende, flexibele bijbaan voor 1 – 2 dagen per week waarbij je jouw communicatie- en marketingvaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Je gaat de communicatie- en marketingactiviteiten uitvoeren voor onze kwekerij in Nederland. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het opmaken van presentaties, promotiemateriaal beheren, het bijhouden van onze socialmediakanalen en foto’s van onze producten maken en bewerken
Functie eisen
  • Je volgt een marketing- en/of communicatie gerelateerde opleiding;
  • Je bent creatief, denkt out-of-the-box en hebt doorzettingsvermogen;
  • Je hebt goede computervaardigheden, hebt kennis van verschillende socialmediakanalen en kan overweg met diverse vormgevingssoftware, zoals Adobe Photoshop, InDesign en Lightroom;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Taalfoutjes zijn aan jou niet besteed!
  • Affiniteit met fotografie is een pre.
Functie aanbod
Een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie, waarbij we veel waarde hechten aan je persoonlijke ontwikkeling. Behalve goede arbeidsvoorwaarden biedt de werkgever de mogelijkheid om de kennis die je op school krijgt direct en je eigen creatieve inbreng daadwerkelijk toe te passen binnen een dynamisch en internationaal opererend bedrijf.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
10-10-2019