stageopdrachten

Stageopdrachten

Commerciële Trainee met gevoel voor teelt (hbo)

Vacaturenummer
5078
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Stage
Functienaam
Commerciële Trainee met gevoel voor teelt (hbo)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Commerciële Trainee.

Als Trainee start je met een uitgebreid opleidingstraject op de commerciële afdeling. Je zult verder uitvoerig kennismaken met de diverse (productie)processen binnen het bedrijf, maar ook kennis opdoen van teelt. Bij de traineeperiode hoort een opleidingsperiode op locaties in Ethiopië en Oeganda.
In de toekomst behoort een internationaal werkveld tot de mogelijkheden.
Functie eisen
Je hebt een HBO werk-en denkniveau. Daarbij wil je je graag verder ontwikkelen in een internationale omgeving. Je bent overtuigd van eigen kunnen en hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf. Uiteraard ben je communicatief sterk ontwikkeld, kun je goed relativeren en heb je doorzettingsvermogen. In verband met het internationale karakter van de functie heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal.
Functie aanbod
We bieden je een leertraject, waarbij je binnen een jaar in staat moet zijn een eerste loopbaanstap binnen de onderneming te zetten. Het is een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-08-2018