Commerciële Medewerker Binnendienst (Potplanten)

Commerciële Medewerker Binnendienst (Potplanten)

Vacaturenummer
7677
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Commercieel
Functienaam
Commerciële Medewerker Binnendienst (Potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplanten- en bollenkwekerij in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar een Commerciële Medewerker Binnendienst.

De Functie
Voor jou is geen dag hetzelfde, elke werkdag blijft de telefoon rinkelen door klanten voor daghandel orders die je invoert in SDF. Er heerst een gezellige bedrijvigheid, met een piekperiode in het najaar. Wij hebben een jaarrond assortiment, maar ook een groot assortiment potplanten in bepaalde periodes. Je werkt op de verkoop in een team met 6 medewerkers, maar je hebt ook contact met andere teams. Je doet de fustadministratie. Je houdt de aanbodsbanken bij en zorgt voor het artikelbeheer. Daarnaast doe je ondersteunende werkzaamheden voor de accountmanagers.
Functie eisen
Wij zoeken een enthousiaste, communicatief vaardige teamspeler met minimaal MBO+ niveau om onze accountmanagers te ondersteunen. Wij zoeken iemand die stressbestendig is, flexibel is en nauwkeurig kan werken. Iemand die onze klanten op de eerste plaats zet en zin heeft om elke dag ons ruime assortiment te willen verkopen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al ervaring heeft in de sierteelt en werken met SDF. Wij zoeken iemand met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Functie aanbod
Een informele werksfeer in een team met leuke collega’s.Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
23-11-2021