Vacature Commercieel talent (potplanten)

Commercieel talent

Commercieel talent (potplanten)

Vacaturenummer
5929
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel talent (potplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de opkweek en verkoop van siergrassen en buitenvarens in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Commercieel talent.

Bedrijfsprofiel:
De kwekerij is een vaste plantenkwekerij gevestigd in Honselersdijk. Zij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de opkweek en verkoop van siergrassen & buitenvarens. Het assortiment is compact maar bestaat wel uit de meest aantrekkelijke en best verkochte soorten. Op deze manier waarborgen zij dat hun klanten de leukste maar ook de echte must-have’s kunnen inkopen. Zij maken gerichte keuzes in hun assortiment wat resulteert in jarenlang tuinplezier voor de consument!

De functie:
Ook op de verkoop verwelkomen ze graag een nieuwe collega! Binnen dit team van drie personen ben je onder andere bezig met diverse binnendienstwerkzaamheden in het tuinseizoen, het inboeken van orders, maar ook buitendiensttaken en het maken van plannen om de presentatie van de planten bij tuincentra te verbeteren.
Functie eisen
Ervaring nodig? Als je weet wat een Deense kar is, dan kom je al een heel eind. De rest leer je al doende.
Functie aanbod
Soms lijkt het gras groener bij de buren, maar niet bij deze werkgever. De werkzaamheden zijn net zo divers als de seizoenen. Maar naast hard werken wordt er ook goed plezier gemaakt. “We hebben een actieve personeelsvereniging, doen aan uitjes, soms zelfs naar het buitenland, we hebben een eigen bar en houden een paar keer per jaar een ‘Chinese Friday’. Binnenkort houden we ook een familiedag.”
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-10-2019