Commercieel medewerker verkoop binnendienst (potplanten)

Commercieel medewerker verkoop binnendienst (potplanten)

Vacaturenummer
7528
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel medewerker verkoop binnendienst (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker verkoop binnendienst.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een modern glastuinbouwbedrijf van ca. 22.000 m2. Er worden zowel paprika’s als potplanten in een gecombineerd teeltsysteem geteeld. Het is een vooruitstrevend bedrijf in ontwikkeling waarbij de jonge ondernemer een gedreven man is. De visie van de ondernemer is om in de aankomende jaren het bedrijf geheel om te schakelen van Paprika naar Potplanten. Er worden nu al exclusieve Calathea soorten geteeld, deze zullen in de toekomst de basis vormen van een bijzonder assortiment planten.

Functie
Ter uitbreiding van het team en om te bouwen aan de toekomst zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker verkoop binnendienst die wil groeien. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop, administratie en transport van de potplanten.

Jij gaat zelfstandig te werk en bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders. Je stelt de orders samen, zet deze uit bij de medewerkers en assisteert daarbij. Je zorgt dat deze netjes de deur uitgaan en voorzien zijn van een veilingbrief met de juiste gegevens. Jij bewaakt ten alle tijden de kwaliteit van de af te leveren producten. Je borgt een optimaal verloop van het orderproces. Je hebt regelmatig contact met klanten en leveranciers, beheert de website en met een commerciële instelling denk jij mee met de ondernemer.

Met inzet en motivatie kunnen jouw werkzaamheden en dus jouw functie worden uitgebreid met andere werkzaamheden. Het is een groeiende functie bij een ambitieuze kwekerij.
Functie eisen
Iedereen ziet jou als een echte aanpakker én je bent digitaal goed onderlegd. Voor deze functie is het belangrijk dat jij over mbo-niveau 4 werk- en denkniveau beschikt. Het werken met verschillende digitale systemen, zowel op de pc als op de smartphone schrikt jou niet af. Je vind het leuk om met planten bezig te zijn, vind het belang om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren en hebt oog voor detail. Het is fijn als je ervaring hebt in een soortgelijke functie maar de juiste instelling, motivatie en digitale vaardigheden wegen zwaarder dan dit.

Competenties
Jij bent flexibel, nauwkeurig en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk en plannen en organiseren is jou niet onbekend. Jij behoudt ten alle tijden het overzicht als er veel te doen is.
Functie aanbod
Wat biedt het bedrijf jou? Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid en uitdaging. Het werk kenmerkt zich door de afwisseling. Je komt te werken in een klein team bij een bedrijf met ambitie! Je krijgt de ruimte om te groeien in de commerciële functie.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
15-09-2021