commercieel medewerker USA (potplanten)

Commercieel medewerker USA (potplanten)

Vacaturenummer
6598
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel medewerker USA (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Bleiswijk zoeken wij een commercieel medewerker USA.

Bedrijfsprofiel:
Dit bedrijf is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweekt men, op 5 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten 600.000 planten de kassen, om via exporteurs, tuincentra en retailbedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa.

Functie
Samen met het commerciële team ontzorg je onze klanten zoveel als mogelijk. Je werkzaamheden bestaan uit het inkopen en verkopen van ons uitgebreide assortiment decoratiematerialen en je ziet erop toe dat het foutloos de weg naar onze klanten vindt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ook verzorg je de administratieve afhandeling van geplaatste orders in onze systemen. Je bent actief in het onderhouden van goede relaties met onze bestaande klanten en zorgt wellicht ook dat nieuwe klanten zich aan ons binden.

Aangezien deze functie nauwe betrokkenheid bij onze vestiging in New Yersey, USA inhoudt is het de bedoeling om 2/3 wekelijks in de USA aanwezig te zijn, dus 15-20 weken per jaar. Hiernaast dient deze functie ook de inkoop van decoratiematerialen in China te doen, waardoor er jaarlijks ook 2 tot 3 weken dienstreizen gemaakt worden naar China om daar lokaal de inkoop te doen voor de vestiging in de USA. De overige werktijd wordt vanuit standplaats Bleiswijk gewerkt.

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Iedereen heeft één ding gemeen: wij zijn samenwerkers en doorpakkers. Wij selecteren alleen TOP’ers. Teamspelers, Ondernemende mensen en Professioneel. Bij ons hoor je "Top, let’s go!" in plaats van "wordt lastig". Als jij onze organisatie kunt versterken, staat daar uiteraard iets tegenover. Het is werken bij een echt handelsbedrijf waar het woord 'nee' niet bestaat en waar het begrip 'flexibel' uitgevonden is. Er zijn zeeën van ruimte voor eigen initiatieven, je werkt in een gemotiveerd team waar je mee kunt sparren en je krijgt er nog leuk voor betaald ook.
Functie eisen
  • Jij bent een enthousiaste en gedreven topper die het leuk vindt om samen met je team de commerciële uitdaging aan te gaan. Je beschikt over de volgende kwalificaties en eigenschappen:
  • Je hebt vergelijkbare ervaring en passie voor commercie en de internationale handel
  • De Engelse taal kent voor jou geen geheimen; je kunt het moeiteloos verstaan, praten, lezen en schrijven en als dit ook voor Duits geldt, worden we nog blijer
  • Je bent pienter; je hebt een opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau bij voorkeur in de internationale handel
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen; afwachten tot je iets gevraagd wordt, is niets voor jou
  • Je bent goed met computers; de omgang met onze systemen heb jij zo onder de knie
Functie aanbod
  • Een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • Prima collega’s
  • Gezelligheid en werkplezier!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-09-2020