Vacature 'Commercieel Medewerker Binnendienst (groenteplanten)'

Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst (Verpakkingen)

Vacaturenummer
5933
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel Medewerker Binnendienst (Verpakkingen)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in veredeling en vermeerdering van jonge pot- en tuinplanten uit zaad en stek zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf produceert op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor zowel zaad als stekbeworteling voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal.

De functie
Je begint de dag uiteraard met een lekker kopje koffie. Als je jouw PC aanzet stromen de e-mails binnen. Waarvan één mail je direct in het oog schiet, een nieuwe order uit Duitsland met spoed levering. Daar ga je gelijk mee aan de slag. Je maakt een orderbevestiging en plant direct het transport in. Je belt de transporteur om het te regelen en vervolgens maak je de klant blij met jouw snelle actie! Tring de telefoon gaat, een potentiële klant uit Canada vraagt naar prijzen voor aardbei substraatbakken? Je staat de klant netjes te woord en maakt een offerte op maat in overleg met de accountmanager. Vervolgens ga je aan de slag met de binnengekomen CMR documenten van de zendingen die afgehaald zijn bij de fabriek. Je checkt of alle leveringen zijn geladen zoals door jou ingepland. Ook moet je nog een uitvoerdocument opmaken voor een container zending naar USA die vandaag geladen wordt.
Aan het einde van de dag heb je nog een to-do lijst liggen met actiepunten voor de dag erna.
Functie eisen
  • Minimaal een MBO diploma (bij voorkeur richting commercieel of logistiek)
  • Kennis van Engelse en Duitse taal is een vereiste, Frans is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht
  • Accuraat en resultaatgericht werkvermogen
  • Inzicht en ervaring met het actueel houden van administratieve processen
  • Snel kunnen schakelen, stressbestendigheid en flexibiliteit
  • Affiniteit met de tuinbouwbranche
  • In bezit van rijbewijs B
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie, geen dag is hetzelfde. Er heerst een prettige en informele werksfeer met korte lijnen en een open heldere bedrijfscultuur. Je komt te werken in een klein team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf via opleidingen en werkervaring te ontwikkelen. Je komt te werken in een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
04-10-2019