Commercieel medewerker binnendienst (tomaten)

Commercieel medewerker binnendienst (tomaten)

Vacaturenummer
7420
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel medewerker binnendienst (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst (fulltime).

 • Bedrijf:
Het is onze ambitie om mensen te laten genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij doen dit al 75 jaar als familiebedrijf en daar zijn we super trots op! Op onze teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen en in samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. Onze 2 consumentenmerken zijn internationaal verkrijgbaar bij diverse vooraanstaande retailers, bij de groente- en fruitspecialist en op weekmarkten. We werken hier elke dag hard aan om met 600 collega’s de schappen van retailers en groenten- en fruitspecialisten te voorzien van onze smaakvolle tomaten.

 • Functie:
Je focus ligt op tevreden klanten! Binnen deze veelzijdige rol wordt je onderdeel van onze commerciële afdeling. Je komt te werken in een team van vijf sales professionals en vier marketing professionals. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

Samen met je collega’s van sales zorg je ervoor dat onze klanten op tijd hun bestelling ontvangen. Klinkt eenvoudig, maar er gaat veel aan vooraf voordat onze tomaten bij diverse retailers en groenten- en fruitspecialisten in het schap liggen. Dit doe je onder andere door het correct invoeren van orders en het onderhouden van het dagelijkse contact met klanten. Ook zorg je voor het beheer van de voorraad en houd je feeling met wat er in de dagelijkse tomatenmarkt gebeurt.

Daarnaast ondersteun je ook de accountmanagers met diverse operationele taken en vraagstukken. Denk hierbij ook aan het maken én analyseren van diverse rapportages tot aan het begeleiden van diverse (marketing) acties. En van het bijdragen aan het opstellen van de jaarbegroting tot aan het up to date houden van de informatie in verkoopsystemen.

Tot slot krijg je ook een aantal binnen- en buitenlandse accounts onder je hoede. Het is jouw taak om deze accounts optimaal te ondersteunen, zodat onze tomaten zo goed mogelijk verkocht kunnen worden. Het managen van deze eigen accounts zijn wellicht op termijn een opstap naar de rol van (junior) accountmanager?
Functie eisen
Je bent gedreven en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent proactief en je wilt jezelf graag ontwikkelen. Je hebt commercieel gevoel, hierdoor signaleer je kansen snel. Wij staan open voor een starter, maar iemand met ervaring is ook welkom te solliciteren op deze rol. Verder:
 • Ben en werk jij nauwkeurig;
 • Heb jij een afgeronde mbo/hbo-opleiding op zak, bij voorkeur in commerciële richting;
 • Ben je communicatief vaardig: je schrijft foutloos een keurige brief maar je weet je ook in een pittig gesprek staande te houden;
 • Is het gebruik van MS Office jou niet vreemd, en heb je kennis van en ervaring met verkoop ondersteunende software;
 • Spreek en schrijf je goed Engels en bij voorkeur ook Duits of Spaans;
 • Ben je enthousiast, gedreven, proactief en ondernemend! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid!
Functie aanbod
Wij zijn volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om aan de vooravond te staan van het bouwen van een merk in vers. Je gaat dus veel impact maken. Daarnaast:
 • Bieden wij een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen (dus ook je collega’s van de teelt en verpak);
 • Werken wij met gedreven en gepassioneerde collega’s;
 • Heb je de vrijheid om deze functie in te vullen naar eigen inzicht;
 • Bieden wij onze medewerkers regelmatig tomaten aan;
 • Kun je gebruik maken van ons ruime opleidingsbudget;
 • Krijg je alle tools om je functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en een telefoon.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
23-08-2021