Commercieel medewerker binnendienst (Potplanten)

Commercieel medewerker binnendienst (Potplanten)

Vacaturenummer
8806
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel medewerker binnendienst (Potplanten)
Functie inhoud
Van der Voort Potplanten is op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst.

Bedrijfsprofiel
Van der Voort Potplanten B.V. is een groeiende potplantenkwekerij. Op ruim 85.000 m² telen wij Spathiphyllum en Azalea. Totaal zijn er bij de Van der Voort Groep dagelijks ca. 100 medewerkers actief.

Functie
Als Commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor de directe verkoop aan voornamelijk bestaande relaties. Je werkt nauw samen met het bedrijfsbureau. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de korte termijn verkoop. Directe actie en afhandeling van dagelijkse routines zorgen voor een dynamische omgeving waarbij altijd gezocht wordt naar een oplossing. Een goede relatie met de klant, productie en logistiek zijn essentieel om de belofte elke dag waar te maken.

Je controleert en verwerkt orders en offertes, zodat de juiste informatie bekend is binnen de organisatie. Je benadert actief de bestaande klanten waarbij je de behoeften en plannen peilt en producten aanbiedt. Je registreert en onderhoudt product-, klant- en relatiegegevens en na levering evalueer je of de klant tevreden is en alles naar wens is verlopen. Je houdt het aanbod op de diverse webshops en handelsplatformen actueel en beheert de product- en prijslijsten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van marketing acties en commerciële communicatie. Je begeleidt klantevents, zorgt voor mailings en bent beheerder van social media.
Functie eisen
  • Communicatief vaardig;
  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring;
  • Goede beheersing van Nederlanse en Engelse taal;
  • Commerciële instelling;
  • Assertief & pro-actief;
  • Fulltime dienstverband.
Functie aanbod
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
27-08-2022