commercieel medewerker binnendienst (potplanten)

Commercieel medewerker binnendienst (potplanten)

Vacaturenummer
6810
Plaatsnaam
Poeldijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel medewerker binnendienst (potplanten)
Functie inhoud
Voor een moderne potplantenkwekerij in Poeldijk zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een moderne kwekerij met vier vestigingen in Poeldijk en Honselersdijk. Wij leveren diverse potplanten van een excellente kwaliteit in diverse potmaten. Door onze werkwijze zijn wij in staat snel de door de klant gevraagde producten te leveren. Het bedrijf is lid van AirsoPure en beschikt over diverse certificaten. Onze kracht is het direct en flexibel inspelen op de vragen vanuit de markt en een ultieme kwaliteit van onze planten. Die eigenschappen hebben ook onze collega’s.

Functie
Samen met nog een ervaren collega word je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten. Je bent druk met het up to date houden van het Floriday-systeem, het informeren van de klanten en het organiseren van het transport. Je stemt met de collega’s op de locaties af over het uitleveren van orders en verzorgt de opvolging van uitgebrachte offertes. Je kunt commerciële kansen zelfstandig identificeren en benutten en je hebt een proactieve werkhouding.
Functie eisen
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en je werkt heel erg nauwkeurig. Je hebt ervaring en affiniteit met verkoop van “levend” materiaal. Je bent commercieel sterk en je communiceert makkelijk. Je werkt met passie voor de klant en benadert klanten met een service- en klantgerichte instelling
Functie aanbod
Het bedrijf heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Glastuinbouw. Daarnaast is er veel aandacht voor eigen inbreng en initiatief. Onze bedrijfscultuur is no-nonsense, open en direct. Afhankelijk van je mate van eigen inbreng zijn er goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-01-2021