Commercieel medewerker binnendienst (potplanten)

Vacaturenummer
5477
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Commercieel medewerker binnendienst (potplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de opkweek van potplanten en aardappelen uit het Westland zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst.

De kwekerij, met activiteiten in o.a. Nederland en Zuid-Afrika, een toonaangevende internationale onderneming op het gebied van selectie, vermeerdering, opkweek en marketing van zowel sierteelt, AGF producten en medicinale gewassen. In de kwekerijen produceren zij volgens kwaliteitssystemen hoogwaardige gewassen en wordt onder andere gewerkt aan nieuwe toepassingen, efficiency en verbetering van productie protocollen.

Vanwege het uitbreiden van de werkzaamheden zoeken zij een nieuwe collega! Wij bieden een uitdagende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden. Ben jij een echte aanpakker, voel je je thuis in een no nonsens omgeving, en wil jij met ons meegroeien, dan is onderstaande vacature mogelijk een mooie kans voor jou.

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij de schakel tussen verkoop, productie en logistiek. Naast het onderhouden van onze jaarrond aflever programma’s is er veel daghandel. Jij bent verantwoordelijk dit proces in goede banen te leiden. Het ene moment ben je bezig met het aannemen en uitwerken van offertes en het andere moment organiseer je de export met interne of externe transporteurs. Ook ben je bereid om klanten te ontvangen en te woord te staan, de voorraad nauwkeurig bij te houden en aanbiedingslijsten te maken.
Functie eisen
Ben jij die enthousiasteling?
Werken bij deze kwekerij is ontzettend leuk en afwisselend, wij hebben een gemotiveerd en collegiaal team dat zich vol passie inzet. Heb jij een commercieel diploma en werkervaring in soortgelijke functie, affiniteit met de tuinbouw en spreekt deze functie jou aan dan zoeken wij jou! Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk net zoals jouw kennis van MS Office.

Verder ben je;
  • Stressbestendig, een duizendpoot en onze spin in het web
  • Collegiaal, dienstverlenend en tegelijkertijd vasthoudend
  • Nauwkeurig en verlies je de grote lijnen niet uit het oog
  • Ambitieus en creatief
Functie aanbod
Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden en een werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Bovendien heerst er een werksfeer die zich kenmerkt door collegialiteit en verbondenheid met het bedrijf.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
22-01-2019