Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst (phalaenopsis)

Vacaturenummer
6212
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel Medewerker Binnendienst (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een Phalaenopsis kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Bedrijfsprofiel
Met een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en meerdere vestigingen in Zuid-Holland behoren wij tot de grotere producenten van potorchideeën.

De functie
In deze functie ben je de schakel tussen klanten, verkoop en productie en werk je in een dynamische commerciële omgeving. Samen met je collega’s geef je inhoud aan een uitstekende commerciële service en ondersteuning. Je werkt in een team dat met elkaar de schouders eronder zet en ambitieus is om er het beste uit te halen. Je draagt zorg voor een correcte en volledige invoer van de commerciële administratie en een zorgvuldige orderafhandeling. Verder behoren het verbeteren van de administratieve processen en een zorgvuldige opvolging en afhandeling van klachten tot de kerntaken.
Functie eisen
Voor deze functie zoeken we een enthousiaste kandidaat met een commerciële en servicegerichte instelling. Verder ben je communicatief vaardig en weet je in alle hectiek je werkzaamheden goed te organiseren. Je ziet het werk snel liggen, toont eigen initiatief en zoekt samen met je collega’s naar de perfecte oplossing voor de klant. Je beschikt over mbo+ of hbo werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Duits is een pre. Verder heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en heb je goede kennis van MS Office
Functie aanbod
De werksfeer is informeel en we werken hard! Daar staan passende arbeidsvoorwaarden tegenover. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25,5 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-02-2020