Commercieel Medewerker Binnendienst (orchideeën)

Commercieel Medewerker Binnendienst (orchideeën)

Vacaturenummer
7389
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel Medewerker Binnendienst (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een moderne, volledig geautomatiseerde Phalaenopsiskwekerij in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur per week).

  • De functie:
Met je collega Annette zorg je ervoor dat klanten die nog graag telefonisch de bestellingen doorgeven netjes te woord worden gestaan. Jullie voeren hun bestellingen in en de dag door controleren jullie of alle bestellingen netjes en op tijd klaar staan voor verzending. Annette zorgt ervoor dat de voorraden fust en verpakkingsmateriaal op peil blijven. Jij richt je, zodra lekker ingewerkt, op partijtjes planten die nog geen weg naar klanten vonden, door ze aan te bieden aan verschillende klanten. Daarmee zorg je voor de juiste match tussen planten en klanten! Verder zorg je er samen met Loïs voor dat het aanbod van alle planten, inclusief de nieuwe combinaties van orchideeën met potten, verpakkingen en accessoires actueel en aantrekkelijk gepresenteerd in de digitale aanbod banken staan. Ook krijg je een ‘eigen klant’ toebedeeld waar jij alle voorbereidende werkzaamheden voor doet. Via een vaste Nederlandse agent die op de Duitse markt actief is, bedien je enkele tientallen ‘markten’ waar we een flink deel van onze producten verkopen. Een groot deel van je werkzaamheden verricht je vanuit ons verkoopkantoor op de kwekerij te Bleiswijk. Regelmatig loop je daar door de kwekerij om het aanbod met de bijbehorende rijpheid stadia scherp in beeld te hebben. En wekelijks bezoek je onze kwekerij te Bergschenhoek waar een assortiment ‘specials’ worden geproduceerd om ook daarvan het actuele aanbod te kennen. Zodra we weer beurzen kunnen draaien is het natuurlijk leuk om naast je buitendienst collega’s Manon en Luke ook een dag op de stand te staan, zodat je naast de stem, ook het gezicht van onze klanten leert kennen!

  • Het bedrijf:
Als bedrijf en als team stappen we door. Een paar jaar terug hebben we wat we al jaren doen, duurzaam, maximaal biologisch telen, vormgegeven in onze huisstijl. Jarenlang focusten we op grootbloemige orchideeën, anno 2020 ontwikkelen en produceren we veel verschillende kleuren, formaten en bloemvormen. De groei van het bedrijf heeft de afgelopen jaren de bijbehorende ontwikkeling van onze medewerkers en organisatie met zich meegebracht. Nog steeds hebben we korte lijnen, maar liggen de verantwoordelijkheden nu veel meer bij medewerkers zelf. Met een team van 20 vaste medewerkers en 60 uitzendkrachten zindert het van de bedrijvigheid. Hard of misschien vooral slim werken en met elkaar zijn we voortdurend op zoek naar hoe dingen efficiënter en beter kunnen. We kijken ernaar uit met jou de volgende stap te maken in onze bedrijfsvoering; nog sterkere op vernieuwing, presentatie en communicatie gerichte marketing en verkoopactiviteiten.
Functie eisen
  • Een klantvriendelijke houding, goede communicatieve vaardigheden en affiniteit met commercie;
  • Je werkt nauwgezet, je haalt voldoening uit het bijhouden van onze digitale aanbod systemen;
  • Jouw werk- en denkniveau is MBO+ en je kunt je redelijk tot goed in de Engelse taal uitdrukken;
  • Affiniteit met digitale systemen, en interesse in de online presentatie van producten.

Verder heb je er vooral plezier in om klanten goed te bedienen. Jij bent blij als alle bestellingen in 1x goed de deur uit zijn gegaan. En als je enkele klanten wat extra’s hebt kunnen aanbieden, je de planten die nog verkocht moeten worden gestructureerd en snel bij de juiste klanten onder de aandacht hebt gebracht.
Functie aanbod
  • Een aantrekkelijke commerciële binnendienst functie waarbij het nodige wordt verwacht van jou;
  • Een leuk, betrokken, gezellig en professioneel team collega’s waarmee het goed samenwerken is;
  • Werkzaamheden die je samen met je collega Annette onderling verdeeld én werkzaamheden waar jij de ‘lead’ in krijgt, waarvan de output die je genereert belangrijk bijdraagt aan onze verkoopdoelstellingen;
  • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en jouw rol als commercieel medewerker binnendienst vorm en inhoud te geven. Helpt een cursus of training je erbij om bepaalde vaardigheden te verbeteren? Prima, schrijf je in, ga maar doen: elke dag een stukje beter!

Uiteraard kun je rekenen op een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt zelf aangeven hoeveel uur je tussen de 32 tot 40 uur per week wilt werken.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
11-08-2021