commercieel medewerker binnendienst (opkweek)

Commercieel medewerker binnendienst (opkweek)

Vacaturenummer
6853
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Commercieel medewerker binnendienst (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is onderdeel van een groter concern en doet de opkweek van zo’n 1500 soorten vrucht-, blad- en koolgewassen op bijna 20 en levert jaarlijks ruim 600 miljoen jonge groenteplanten aan kwekers binnen Europa.

Hoe ziet jouw werkdag er uit ?
Je begint de dag uiteraard met een lekker kopje koffie. Als je jouw PC aanzet stromen de e-mails binnen. Waarvan één mail je direct in het oog schiet, een nieuwe order uit Duitsland met spoed levering. Daar ga je gelijk mee aan de slag. Je maakt een orderbevestiging en plant direct het transport in. Je belt de transporteur om het te regelen en vervolgens maak je de klant blij met jouw snelle actie! De telefoon gaat, een potentiële klant uit Canada vraagt naar prijzen voor aardbei substraatbakken? Je staat de klant netjes te woord en maakt een offerte op maat in overleg met de accountmanager. Vervolgens ga je aan de slag met de binnengekomen CMR documenten van de zendingen die afgehaald zijn bij de fabriek. Je checkt of alle leveringen zijn geladen zoals door jou ingepland. Ook moet je nog een uitvoerdocument opmaken voor een container zending naar USA die vandaag geladen wordt.
Functie eisen
  • Minimaal een mbo diploma (bij voorkeur richting commercieel of logistiek)
  • Kennis van de Engelse taal is een vereiste, Duits of Frans is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht
  • Accuraat en resultaatgericht werkvermogen
  • Snel kunnen schakelen, stressbestendigheid en flexibiliteit
  • Affiniteit met de tuinbouwbranche
  • In bezit van rijbewijs B
Functie aanbod
Een uitdagende en afwisselende functie, geen dag is hetzelfde. Er heerst een prettige en informele werksfeer met korte lijnen en een open heldere bedrijfscultuur. Je komt te werken in een klein team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf via opleidingen en werkervaring te ontwikkelen. Het bedrijf is een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
28-01-2021