Chauffeur vrachtwagen (phalaenopsis)

Chauffeur vrachtwagen (phalaenopsis)

Vacaturenummer
7835
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Logistiek
Functienaam
Chauffeur vrachtwagen (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een professionele phalaenopsis kwekerij met verschillende locaties in Moerkapelle en omstreken zijn wij op zoek naar een Chauffeur vrachtwagen.

Bedrijfsprofiel
Met de teelt en verkoop van ruim 14 miljoen orchideeën per jaar zijn ze een van de grootste potorchideeënkwekers ter wereld. Het familiebedrijf kweekt sinds 2004 phalaenopsis orchideeën, maar begon in 1959 met de teelt van sla en tomaten. Het bedrijf staat onder leiding van de vijf broers Smaal (2e generatie) en twee directieleden van buiten de familie. Het bedrijf heeft stevige ambities, een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en heeft nauw contact met klanten en consumenten.

Jouw functie
Als chauffeur zorg je ervoor dat je volgens de planning en onder de juiste condities onze planten vervoert van en naar onze productielocaties en onze klanten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen en de bijbehorende vrachtdocumenten.
Functie eisen
Jouw kwaliteiten
We zoeken iemand die bij voorkeur ervaring heeft in de sierteelt en natuurlijk dien je te beschikken over rijbewijs C en een digitale bestuurderspas. Code 95 is een pre. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Verder is het belangrijk dat je conditioneel fit bent en binnen een straal van maximaal 25 kilometer van Moerkapelle woont.
Functie aanbod
Onze waardering
Een veelzijdige functie in een informele en dynamische werkomgeving met gunstige werktijden op maandag tot en met vrijdag en bij uitzondering op zaterdag. We zijn zowel binnen als buiten de organisatie sociaal betrokken. Kun je goed samenwerken, ben je flexibel en klantgericht? Dan krijg je bij ons alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Uiteraard behoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
CE
Plaatsingsdatum
20-12-2021