Chauffeur (orchideeën)

Chauffeur (orchideeën)

Chauffeur (orchideeën)

Vacaturenummer
7209
Plaatsnaam
Monster
Functie
Logistiek
Functienaam
Chauffeur (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsis kwekerij in Monster zoeken we een Chauffeur.

Bedrijf
Bij het bedrijf zetten zich dagelijks meer dan 200 collega's in om onze verkooppunten en consumenten over de hele wereld te verrassen met een exclusieve collectie orchideeën van onovertroffen kwaliteit. De slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zes state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor nog steeds het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf. In 2015 is het bedrijf door Ranking the Grower uitgeroepen tot 'Meest aantrekkelijke werkgever in de tuinbouwsector'.

Functie
Er gaan heel wat uren in zitten vóór een Phalaenopsis bij het bedrijf goed genoeg is voor onze klanten. Daarom vinden we het vanzelfsprekend dat ook het laatste schakeltje klopt: de aflevering. Aflevering door een chauffeur die netjes op tijd komt. Die een Deense kar met orchideeën niet lost alsof het een pallet bakstenen is. Die klanten correct te woord staat. Kortom: die het gevoel achterlaat dat we zélfs van het transport nog iets extra’s maken.

Jouw werkweek begint op zondagavond en eindigt op donderdagavond. Je rijdt hierbij heen en weer tussen al onze locaties en naar de veiling van Naaldwijk en Aalsmeer, waarbij jij ervoor zorgt dat onze 5-sterren Phalaenopsis onderweg niks gebeurt. Je rijdt veilig en je checkt regelmatig de temperatuur. Als chauffeur snap je dat jij het eindstation van de tuin bent. En dat je met jouw optreden onze klanten nóg blijer kunt maken dan ze al zijn.
Functie eisen
De ideale chauffeur:
  • Komt in een team dat in de middagen, 's-avonds en soms in het weekend rijdt
  • Heeft een chauffeursdiploma met code 95 en een trailerrijbewijs
  • Snapt dat hij het gezicht van het bedrijf bij onze klanten is
  • Voelt zich verantwoordelijk voor z’n kostbare vracht
  • Kan goed met klanten omgaan en houdt ook z’n administratie bij
Functie aanbod
Jouw ideale baan:
  • Is er één in een bedrijf waar alles perfect geregeld is en er regelmatig iets te vieren is
  • Geeft je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Heeft afwisselende werktijden
  • Salarisindicatie € 2.195,- tot € 2.885,- (op basis van een 43-urige werkweek, inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring, CAO Glastuinbouw)
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
C / CE / C1
Plaatsingsdatum
25-05-2021