Chauffeur oproepkracht (chrysanten)

Chauffeur oproepkracht (chrysanten)

Vacaturenummer
7192
Plaatsnaam
Hensbroek
Functie
Logistiek
Functienaam
Chauffeur oproepkracht (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar en veredelaar van chrysanten in Hensbroek, zijn wij op zoek naar een Chauffeur oproepkracht.

Bedrijfsprofiel
Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Het bedrijf is er één van. We behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant. Continu vernieuwen we het assortiment met aantrekkelijke rassen. Zo houden we de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doen we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Onze productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken.

Met een team van 170 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken we talent om ons verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, als chauffeur op onze afdeling logistiek?

Lever jij onze chrysantenstekken en bloemen in topconditie af? Kunnen onze afnemers altijd op jou rekenen? En vind je het leuk om als oproepkracht met onze Volvo FH een aantal ritten in de week te maken?

Functie
Bij dit bedrijf werken we met verse producten, of het nu chrysantenstekken of bloemen zijn. Het is belangrijk dat die producten in topconditie aankomen. Dat kunnen we het beste als we het transport in eigen hand houden. Want als chauffeur ben jij degene die als geen ander weet hoe je chrysanten(stekken) in topconditie aflevert. En dankzij jou zijn we ook flexibeler in onze dienstverlening naar klanten toe. Met jouw gevoel voor verantwoordelijkheid komt het wel goed met die kwaliteit en zorgvuldigheid. Je realiseert je ook dat je voor onze klanten een representatieve rol vervult. Daarom geven we je graag het stuur van onze Volvo FH in handen.

Deze taken kunnen wij aan jou overlaten:
Als chauffeur verzorg je binnen Nederland het transport van chrysantenstekken naar de klanten. Ook lever je bloemen af bij de veilingen en haal je plantmateriaal op van de luchthaven. Je regelt het laden en lossen van de vrachten op zowel het afleveradres als op de docks bij terugkomst van de ritten. De ritten naar de klanten worden zowel in de nacht als op de dag ingepland. Ook ben je inzetbaar voor diverse werkzaamheden op de docks, zoals het voorladen van de vrachten. Je zal voornamelijk op de zaterdagen worden opgeroepen, maar de werkzaamheden kunnen ook doordeweeks ingeroosterd worden. Je gaat aan de slag op de afdeling logistiek, samen met onze andere chauffeurs, onder leiding van de meewerkend voorman transportplanning. Deze vacature betreft een tijdelijk dienstverband.
Functie eisen
  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van volledige certificering code 95, een rijbewijs BCE en een digitale bestuurderskaart.
  • Je bent zelfstandig en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Hiernaast heb je een flexibele en klantgerichte instelling.
  • Bij voorkeur heb je aantoonbare werkervaring binnen de glastuinbouw.
  • Je bent bereid af en toe op andere tijden te werken.
Functie aanbod
Reken bij ons op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: wij weten wat specialisten waard zijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
0-12 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B / CE
Plaatsingsdatum
14-05-2021