Chauffeur
Chauffeur

Chauffeur

Vacaturenummer
8956
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Chauffeur
Functie inhoud
Voor Deliflor Chrysanten uit Maasdijk zijn we op zoek naar een Chauffeur.

Wat ga je doen?
Zeg eens eerlijk: jij zit het liefst achter het stuur van een vrachtwagen. En nog liever: onderweg in de buurt, maar in ieder geval altijd in eigen land. Zodat je ’s avonds gewóón op tijd thuis bent. Vaak eerder nog, bij Deliflor Chrysanten. We houden van ’s morgens op tijd beginnen. Niet te veel drukte onderweg, meteen flink wat kilometers maken. Dat doe je trouwens altijd in vrachtwagens in piekfijne staat. Om de paar jaar nieuw, goed onderhouden. En met die opvallende Deliflor-kleuren die je ongetwijfeld kent.

Niet alleen daardoor zien onze klanten dat jij van Delilfor bent. Ook omdat je uitstraalt dat je voor een bedrijf als het onze werkt. Een bedrijf waar alles perfect is geregeld. Haalbare planningen, afwisselende routes, de juiste stekken in je wagen. Kunnen we de sleutels alvast voor je klaar leggen?

  • Deliflor
Typisch Deliflor trouwens. Want we zijn wel een groot internationaal bedrijf, maar ook een Westlands familiebedrijf. Prima sfeer, plezierige collega’s en een enthousiaste personeelsvereniging. Jouw inzet waarderen we met een goed salaris en moderne arbeidsvoorwaarden. Zoals aantrekkelijke opleidingsfaciliteiten als je verder wilt komen.
Functie eisen
Wie zoeken wij?
  • Je hebt natuurlijk een rijbewijs C/CE, en graag met code 95 erbij.
  • Je houdt van aanpakken, maar je blijft wel netjes werken en nadenken bij wat je doet.
  • Je snapt dat je namens Deliflor over de vloer komt en daar gedraag je je ook naar.
  • Je kunt goed met klanten overweg.
  • Je bent een flexibel iemand om mee te werken.
Functie aanbod
Wat kun je van ons verwachten?
Doen wat je het leukst vindt: rijden, maar wel met normale werktijden. ’s Morgens wat eerder de weg op, zodat je er thuis nog een gezinsleven naast hebt. Bij Deliflor heb je collega’s die wat voor elkaar over hebben. Niet alleen je collega’s op de wagen, ook de medewerkers van productie met wie je te maken hebt.
  • Uren: 36-40
  • Vakantiedagen: 25,5
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B / C / CE
Plaatsingsdatum
08-11-2022