Vacatures

Vacatures

Business Process Engineer (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
6523
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Functie
Technisch
Functienaam
Business Process Engineer (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een Business Process Engineer.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Business Process Engineer een grote rol in. Heb jij de ervaring om de organisatie verder te ontwikkelen en te professionaliseren? Op dit moment zijn wij binnen de afdeling IM&ICT, ter vervanging, op zoek naar een klantgerichte en flexibele collega.

Functieomschrijving
Met jouw klantgerichte houding ben jij het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers (internationaal) in het geval van problemen met applicaties en productieautomatisering en zorg je ervoor dat deze problemen, eventueel in samenwerking met externe soft- en hardware leveranciers, worden opgelost.

In geval van repeterende problemen zorg je voor een structurele oplossing.
Je bent in staat om externe software en hardware leveranciers aan te sturen.
Hiernaast train je key-users en eindgebruikers in geval van software releases nadat deze uitgebreid door jou zijn getest.

Je bent een procesdenker die zijn/haar ideeën kan vertalen naar een goed functioneel ontwerp en/of business case. Daarbij ben je in staat om collega’s mee te krijgen in de gewenste veranderingen. Je brengt structuur aan in je eigen werkzaamheden (helpdesk/projecten) en die van anderen en communiceert regelmatig omtrent de voortgang. Daarnaast heb je in deze functie de ruimte om nog meer kennis en ervaring op te doen. Door met externe partners samen te werken op het gebied van de nieuwste technieken en te investeren in opleidingen, zorgen we ervoor dat je niet stil komt te staan in je ontwikkeling.
Functie eisen
  • Een afgeronde opleiding op hbo of wo niveau, bij voorkeur Bedrijfskundige Informatica;
  • Aantoonbare ervaring, in een vergelijkbare rol, met ERP systemen (SAP, Microsoft Dynamics, Navision);
  • De bereidheid om regelmatig naar het buitenland te reizen (met name Ethiopië/Kenia/Portugal);
  • Goede analytische en communicatieve vaardigheden;
  • Gestructureerde en planmatige aanpak.
Functie aanbod
  • Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);
  • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops).
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
03-08-2020