Bedrijfsverzorger (Diverse)
Bedrijfsverzorger (Diverse)

Bedrijfsverzorger (Diverse)

Vacaturenummer
7371
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Bedrijfsverzorger (Diverse)
Functie inhoud
Voor een dienstverlener in Rijsenhout zijn wij voor de regio Aalsmeer op zoek naar een Bedrijfsverzorger.

Een bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de (glas)tuinbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Wat ga jij doen als bedrijfsverzorger?
De ene keer geef je leiding aan productiemedewerkers en de andere keer werk je mee op de werkvloer en ondersteun je de ondernemer bij drukte. Jij hebt zicht op alle werkzaamheden, die gedaan moeten worden en je overlegt met de eigenaar of bedrijfsleider over de voortgang op de werkvloer. Jij gaat steeds aan het werk bij verschillende agrarische bedrijven. Soms voor een paar dagen, dan weer een paar weken en soms ook voor een paar maanden. Als bedrijfsverzorger regel jij de belangrijkste werkzaamheden binnen het bedrijf als de eigenaar of een vaste medewerker (langdurig) ziek raakt of als er tijdens drukte extra hulp nodig is. Van het ondersteunen tot het meehelpen met de productiewerkzaamheden, jij steekt graag de handen uit de mouwen in de groene sector.
Functie eisen
Wie zoeken wij?
Om een goede bedrijfsverzorger in de agrarische sector te kunnen zijn, moet je een groen hart hebben! Je beschikt over ruime ervaring (5 tot 10 jaar) in bijvoorbeeld de glastuinbouw, het groenonderhoud of akkerteelt in (snij)bloemen, vaste planten en bloembollen of hovenierswerkzaamheden. Je bent in staat om leiding te geven aan productiemedewerkers. Je wilt graag andere mensen helpen en je vindt het leuk om andere medewerkers en je collega bedrijfsverzorgers iets te leren. Je vindt het zelf ook fijn om te leren van andere bedrijfsverzorgers en je bent bereid om eventueel cursussen en/of opleidingen te volgen die jou helpen in je werk. Je hebt je rijbewijs (B) en eigen vervoer om naar het werk te gaan. En als er om vijf over vijf nog een vrachtwagen op de kwekerij aankomt met producten die gelost moet worden, terwijl jij net met je jas aan stond, vind je het de normaalste zaak van de wereld om dan nog even mee te helpen. Kortom je hebt geen 7 tot 16 mentaliteit.
Functie aanbod
Wat krijg je van ons?
In ieder geval:
  • Een manager, die je persoonlijk begeleidt tijdens je werkperiode;
  • Salarisindicatie €2150,- - €3000,- bruto per maand;
  • 8,33% vakantiegeld per jaar;
  • 26 vakantiedagen per jaar;
  • Mogelijkheid tot training of opleiding.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
02-08-2021