Bedrijfsleider

Bedrijfsleider (tomaten)

Vacaturenummer
6119
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Management functies
Functienaam
Bedrijfsleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha.

De functie
Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren van alle werkzaamheden op jouw teeltlocatie van 3 Ha. Het opstellen van de werkplanning en deze bewaken, behoren tot je dagelijkse taak. Je geeft leiding aan je klein team van mensen. Je haalt het beste uit je mensen door ze op de juiste manier te begeleiden en te motiveren. Wekelijks evalueer je je registraties en ervaringen met je collega’s in het werkoverleg. Het naleven van ons beleid is belangrijk, omdat we voedsel produceren wat aan hoge eisen moet voldoen.
Functie eisen
Je bent leergierig, daadkrachtig. Het werken met de computer is voor jou geen probleem. Je hebt ervaring of een talent voor leidinggeven. Communiceren is een competentie die je van nature in je hebt. Daarnaast kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken.

Heb je ervaring in de tomatenteelt in een soortgelijke functie en heb je een MBO werk- en denk niveau? Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit je kans.
Functie aanbod
Een zelfstandige functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een goed salaris, een prestatiebonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
19-12-2019