Vacatures

Vacatures

Bedrijfsleider (potplanten)

Vacaturenummer
5546
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Management functies
Functienaam
Bedrijfsleider (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Bleiswijk zoeken wij een Bedrijfsleider.

Dit bedrijf is een bijzondere potplantenkwekerij; duurzaam, met oog voor de wereld en voor de mens. Met ruim 250 (voornamelijk vaste) collega’s kweken ze, op 7 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten 600.000 planten de kassen, om via exporteurs, tuincentra en retailbedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa.

Dit ga je doen
Voor één van onze 7 locaties zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider met aandacht voor de mensen en het productieproces. Je houdt je actief bezig met het informeren en betrekken van jouw team én bent zelf ook leergierig. Je wilt graag slim werken samen met jouw team om dagelijks de orders op efficiënte wijze te verwerken. Je hebt dagelijks contact met het uitzendbureau om naast het vaste team voldoende capaciteit te hebben om de orders te verwerken. Daarbij zorg je samen met de kweker dat reserveringen voor klanten op de juiste tijd en plaats beschikbaar zijn. Je werkt met een levend product, dus bij afwijkingen neem je contact op met in- en verkoop om een gepaste oplossing te bedenken voor de klant. Je bent daarnaast vertrouwd met automatiseringsprocessen in de glastuinbouw.
Functie eisen
  • Je bent een TOP’er
  • Je hebt relevante ervaring in de sector
  • Coacht het team in de weg naar zelforganisatie
  • Je kunt effectief communiceren op verschillende niveaus
  • Je bent in staat samen te werken over de locaties en afdelingen heen
Functie aanbod
Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Iedereen heeft één ding gemeen: wij zijn samenwerkers en doorpakkers. Wij selecteren alleen TOP’ers. Teamspelers, Ondernemende mensen en Professioneel. Bij ons hoor je "Top, let’s go!" in plaats van "wordt lastig". We zijn jong en gedreven. Wij werken niet met bonussen of provisie. Dat past niet bij ons. Wel werken wij met winstdeling. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met elkaar de wereld een beetje mooier maken.

Dit bieden wij
  • Een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • Volop groeimogelijkheden
  • Gezelligheid en werkplezier!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-03-2019