Vacatures
Bedrijfsleider (opkweek)

Bedrijfsleider (opkweek)

Vacaturenummer
7492
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Management functies
Functienaam
Bedrijfsleider (opkweek)
Functie inhoud
Voor een hoogwaardige plantenkweker voor het opkweken van koude en warme groenteplanten en sierteeltplanten zoeken wij een Bedrijfsleider (38 uur per week)

  • De functie:
Wil jij samen met je Hoofd Productie en Hoofd Teelt zorgdragen voor de dagelijkse en tactische bedrijfsvoering op onze grootse vestiging? Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte aansturing en een vlekkeloze uitvoering van de productie- en teeltprocessen. Je stuurt op goede teamprestaties, op KPI's en op verbetering van processen en kosten. Je bent immers resultaatverantwoordelijk en krijgt een locatie P&L.

  • Het bedrijf:
We staan in de top 3 van de opkweekbedrijven in Nederland. Het bedrijf komt voort uit een fusie tussen drie Nederlandse plantenkwekers. Hiermee zijn we één van de grootste spelers in Nederland met enorm veel expertise in de opkweek van biologische en reguliere groente- en sierteeltplanten in binnen- en buitenland. Deze krachtenbundeling zorgt voor een sterke marktpartij die in staat is in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de sector, zoals automatisering en internationalisatie. Ons bedrijf heeft ongeveer 15 procent van de opkweekmarkt in handen, is in omzet de grootste plantenkweker van Nederland en marktleider op het gebied van biologische opkweek. Opkweken zit diep in onze genen waardoor het leveren van topkwaliteit standaard is. Op onze locatie in Naaldwijk wordt volledig biologisch geteeld. Er werken bij ons ruim 220 vaste medewerkers jaarrond en 400 flexkrachten in het hoogseizoen.
Functie eisen
Je bent aanjager van verdere automatisering en de doorontwikkeling van IRIS (Navision) op jouw vestiging. Als het moet pas je de standaard werkwijze aan. Het Lean gedachtegoed veranker je in de organisatie en daarnaast ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op jouw locatie. Verder heb je:
  • Ervaring met bedrijfsvoering en het managen van teams
  • Een hbo-dipoma, richting management of bedrijfskunde
  • Lean Green Belt certificering
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
  • Enthousiasme, verbindende persoonlijkheid en een groot probleemoplossend vermogen
Functie aanbod
  • Je krijgt leuke collega's. Er wordt écht naar je geluisterd. En er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Je komt te werken in een vitale sector. Geen dag is hetzelfde. Een lichte en schone werkomgeving in de kassen
  • Goede arbeidsvoorwaarden
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
01-09-2021