Bedrijfsleider met ondernemende ambities (Tomaat/Paprika)

Bedrijfsleider met ondernemende ambities (Tomaat/Paprika)

Vacaturenummer
7679
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Management functies
Functienaam
Bedrijfsleider met ondernemende ambities (Tomaat/Paprika)
Functie inhoud
Voor een groentekwekerij in de omgeving van Vierpolders zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider met ondernemende ambities

Het Bedrijf
Als ecologisch glastuinbouwbedrijf dragen wij bij aan een duurzamere wereld, en daar zijn we trots op. In Vierpolders telen wij diverse tomaten en verschillende soorten paprika’s voor vaste afnemers in de grond waarbij we op een natuurlijke manier ziekte en plagen bestrijden. Vanaf 2013 zijn wij gegroeid naar 8,2 hectare waar we samen met zes vaste krachten en zo’n veertig flexwerkers de lekkerste vruchten kweken op een zo natuurlijk mogelijke manier. Als een van de initiatiefnemers zijn wij aangesloten op aardwarmte, daarnaast maken wij onderdeel uit van Harvest House. Wij zijn een no-nonses bedrijf waarbij we een goed teamgevoel en korte lijnen belangrijk vinden.

De Functie
In deze nieuwe functie maak je, vanuit jouw expertise, onderdeel uit van het directieteam. Vanuit jouw (toekomst) visie geef je samen met de andere directieleden vorm aan de dagelijkse en toekomstige bedrijfsvoering en -investeringen. Je optimaliseert onze arbeid en processen. Uiteraard heb je de ruimte om je tuinbouwkwaliteiten in te zetten, zoals teelt of arbeid.
Functie eisen
Met deze drijfveren versterk en vul jij de kwaliteiten binnen ons directieteam aan:
  • Je bent een zakelijke sparringpartner, je bent betrokken bij het bedrijf en je vindt een goede onderlinge samenwerking zeer belangrijk.
  • Je bent in staat het groter geheel te overzien, verbanden te herkennen en hier passende praktische acties op uit te zetten en strategische voorstellen voor te doen.
  • Je hebt een analytische manier van werken waarbij je continue op zoek bent naar mogelijkheden om verbeteringen door te voeren.
  • Van nature ben je georganiseerd en gestructureerd en je weet dit door te voeren in de werkwijzen van het bedrijf.

Als kennis en vaardigheden neem je mee:
  • HBO denk- en werkniveau.
  • Management- en/of leidinggevende ervaring of je bent hier lerende in.
  • Ondernemen op basis van ken- en stuurgetallen.
  • Kennis, affiniteit of interesse in (duurzame) glastuinbouw.
Functie aanbod
Als Bedrijfsleider met ondernemende ambities vorm je samen met de andere directieleden het directieteam van het bedrijf. Je komt in een boeiend, dynamisch en uitdagend werkveld terecht, wat volop mogelijkheden biedt om jouw ondernemerschap in te zetten of verder te ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden om in het bedrijf te groeien.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
23-11-2021