Bedrijfsleider Logistiek en Verpakking (tomaten)

Bedrijfsleider Logistiek en Verpakking (tomaten)

Vacaturenummer
7349
Plaatsnaam
Rilland
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Bedrijfsleider Logistiek en Verpakking (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Rilland zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider Logistiek en Verpakking.

  • Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha.

  • De Functie
Als Bedrijfsleider op onze afdeling logistiek en verwerking heb je een afwisselende functie. Je voert verschillende werkzaamheden uit, met als doel het verpakken van onze tomaten volgens de specificaties van onze klanten. Je zorgt voor de juiste voorraden, verzendingen en documenten, product stromen om alles optimaal te laten verlopen. Je werkt met een team van mensen die je begeleidt in hun werk.
Functie eisen
We zoeken een enthousiaste collega met een MBO werk- en denkniveau. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. Technisch inzicht is een pre. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn; samenwerken, flexibel, communicatief, oog voor detail, zelfstandig.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een baan met ontwikkelingsmogelijkheden, bieden wij een informele werksfeer, goede werkomstandigheden, een passend salaris, een bedrijfsbonusregeling, een participatieregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
22-07-2021